Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cody Banks je teenager, který trpí klasickými problémy svého věku, ale nejvíc ho trápí to, že neumí mluvit s dívkami, což je poněkud zvláštní, protože je tajným agentem CIA, takže by měl mít skvělé sebevědomí. Codyho vycvičila CIA na letním táboře a do teď byl pouze v záloze, ale CIA byla na jedné akci odhalena, takže musí sáhnout po agentech, které protivník neočekává. Codyho první misí bude spřátelit se s Natalií Connorsovou, která je dcerou doktora Connorse. Connors pracuje pro Brinkmana, pro kterého vyrábí nanoboty. CIA zatím neví, na co Brinkman nanoboty chce, a proto to musí Cody zjistit. Cody má největší šanci to odhalit, pokud se dostane na narozeninovou oslavu Natalie. O Codym si CIA myslí, že to s dívkami umí, ale opak je pravdou, což brzy vyjde najevo. Cody se ale přes svůj problém dostane a začne na Natalii nenápadně dělat dobrý dojem. Cody dokonce Natalii zachrání, když spadne ze žebříku ve škole. V ošetřovně se Cody konečně dočká pozvání na narozeniny, kam dorazí v krásném sportovním voze. Natalie jde okamžitě za Codym a vše je na dobré cestě, ale Cody se nyní musí soustředit na laboratoř doktora Connorse, která je jen pár pater pod narozeninovou oslavou. Cody se do laboratoře dostane a tam se mu podaří zjistit, že Brinkman má v plánu nanoboty využít na zničení raketové obrany USA. Connors s tím samozřejmě nesouhlasí, ale to Brinkmana nezajímá. Connors je unesen a Cody se musí po ukončení mise vypořádat se svými spolužáky, kteří si ho dobírají. Rvačkou se spolužáky na sebe Cody upoutá moc pozornosti a z mise je definitivně stažen. Cody má dokonce zákaz se s Natalií vídat... (TV Prima)

(více)

Recenze (87)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pitomá pohádka pro malé děti. Poádka pro každého kdo snil stát se novým Jamesem Bondem. Pěkná blbost a obrovská nuda.... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Powell: 1. Fortune and Fame - The K.G.B. [3:26] ,2. My Way - Butch Walker [3:21] ,3. Uptown Girl - New World Idols [2:41] ,4. I Spy - Papa Dee [3:21] ,5. Seven Days in the Sun - Askil Holm [2:51] ,6. I'm a Player - The K.G.B. [4:02] ,7. Teaching Myself to Dream - Katy Rose [3:13] ,8. Sucka MC's - Grand Skeem [2:26] ,9. Ain't No Fakin' the Funk - The K.G.B. [3:33] ,10. What's Real - Janyelle [3:37] ,11. Super Bad Ghetto Spy - Infinite Mass [3:52] ,12. Life is Good - Junk [3:19] ,13. Chasing Cody/The CIA - John Powell [3:02] ,14. Cody the Spy/Girl School - John Powell [2:51], ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To jsou chvaty z příručky CIA!" Já se tedy v těch příručkách zase tak moc nevyznám, takže kdybych dostal do čumáku dle návodu KGB, tak bych to poznal jedině tehdy, kdyby mi místo nosu vyrostl srp s kladivem. Jenže hlavní padouch Molay se vyzná a všem je tak jasné, že SíAjEj mládežnický kroužek stvořil juniorského kabrňáka, který zachrání svět. Já jsem se tedy bavil přiměřeně svému věku, ve kterém si už ani přesně nepamatuju, kdy jsem naposledy někoho sejmul pánví, chodil po stropě nebo jezdil sněžným skútrem po baráku. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Trestuhodně zabitý rodinný film vezoucí se na úspěchu "bond-kids" konceptu Rodriguezových SPY KIDS (vznikl ve stejném roce jako trojka). Nijak propracovaný scénář, široko daleko žádný nápad (zarazí to obzvlášť v klasické scéně vyzbrojování) nebo důvtipnější odkaz na bondovky, akce nic moc, jen tu a tam se nad něčím pousmějete. Plusem jsou sympatičtí přestavitelé hlavních rolí, teenagerovské hvězdičky Frankie Muniz a Hillary "Lizzie McGuire" Duff, mužské oko se s chutí popase po sexy Angie Harmon a potěšil i Arnold Wosloo jako padouchův poskok. Film vydělal dvojnásobek svého téměř 30 milionového rozpočtu a jako takový se dočkal jednoho volného pokračování, které ale bylo rádo, že se zaplatilo. Mimochodem Muniz dostal za první díl 2 miliony, za druhý pak pět. Zlaté dítě. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Film pro děcka. Hilary Duff je sice pěkná, ale já mám vkus úplně jinde, Keith David výběrem filmu šlápnul úplně jinam než chtěl, že by placení nájmu?? Srovnávat se Spy Kids nebudu, neboť jsem je neviděl. Já prostě takový druh filmu nevyhledávám, Na Codyho jsem se podíval, neboť v tv nebylo nic jiného, což je mi líto. Takhle mě televize zbytečně připravila o hodinu a půl mého života. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Byla jsem překvapená, že mi tato akční pohádka nepřišla vůbec stupidní. U mě se totiž většinou při náhodném vztřebání takovýchto pořadů objevují alergické projevy kopřivky spojené s nauzeou. Pokud se ve filmu objeví dítě, které je chytřejší než vědecké konsorcium a je předurčeno spasit svět, tak to většinou opravdu nedávám. Agenta Codyho jsem ale nechala běžet (příjemně a rychle mi u toho uběhla doba, kdy jsem vytvořila narozeninový dort) a celkem jsem se bavila. Nic nebylo přeplácené, předojemné, násilně přechytračelé nebo hustovtipné. No ale ten, kdo psal nahoře popis žánru, tak ho musel zjevně napsat pod vlivem, jelikož si nedokážu vysvětlit co přesně myslel tím kriminálním thrillerem. Každopádně je to rodinná, akčně dobrodružná komedie, která vyloženě nijak zvlášť neoslní, ale opravdu ani neurazí, pouze příjemně překvapí. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi hodně líbilo. Film jsem chtěl už docela dlouho vidět, a teď, když se konečně naskytla možnost, tak jsem nezaváhal. A na tuhle záležitost se dá pohlížet dvojím způsobem a hodnotit dvojím metrem. Buď to berete velmi vážně a film vám připadá jako nelogická kravina pro děti. Takoví kritici na tomto filmu mohou najít mnoho důvodů, proč ho potopit. A nebo se dá tenhle film brát tak, že prostě upustíte od hledání chyb a nelogičností, vypnete mozek a přistoupíte na tuto hru tvůrců a budete se příjemně bavit. A protože já nejsem na ČSFD registrovaný proto, abych hodnotil kritickým pohledem, ale mým soukromým pohledem diváka, tak jsem na film nazíral z toho druhého pohledu. A příjemně jsem se bavil. Tenhle film je sám o sobě velmi zajímavý, má zajímavý děj, a ač špionážní filmy nevyhledávám (např. jsem neviděl ani jeden film s Jamesem Bondem, protože tenhle typ filmů mi nic neříká a neskutečně bych se u toho nudil), tak tenhle se mi enormně líbil. Mé nadšení je asi stejné jako u filmu Škola superhrdinů, kde jsem dal maximální hodnocení. Tady to sice na maximální hodnocení nevidím, ale film vnímám jako nadprůměrnou záležitost, kterou stojí za to vidět. Frankie Muniz v hlavní roli exceluje a po seriálu Malcolm v nesnázích, kde si střihl hlavní roli, opět ukazuje, že je v něm určitý potenciál. Prostě já byl spokojený a od filmu jsem dostal přesně to, co jsem očekával, takže je to za čtyři hvězdičky. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +Frankie Muniz se docela dal přežít, záporáci, hudba a především dobře koukatelná akce -občas hodně dětinské, tedy i naivní a najdou se tu i trapná místa, Hilary Duff dostala málo prostoru/// No tak tohle vitět tak v 15ti, tak jsem z toho filmu nadšenej. Teď to bylo takové už hodně směšné. Naštěstí jsem tenhle nedostatek dokázal přehlétnout a u filmu, na který jsem se dlouho těšil se nakonec i dobře bavil. Mimochodem, hodně se to podobá filmu Stormbreaker (který je přeci jen dospělejší), ale tohle mi sedlo víc a bylo tu to, co právě zmíněnému filmu chybělo./// Celkem 75%/// ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Totální béčko pro diváky pod 15 let a pod 50 IQ. James Bond, nebo spíše trapný pokus o něj v dětské verzi. Pokud milujete Spy Kids, směle do toho. Pro mně nepopsatelná nuda a nezajímavý tapas. 30% ()

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Docela zábavné ikdyž Spy kids jsou lepší. Teda aby jsme si rozuměli ty *** jsou spíše hodně přemrštěné, ale dávám je především za docela zábavnou zápletku kolem nanobotů (což je samozdřejmě uplná píčovina, ale rozhodně zábavná), za srandovní bondovské vychytávky (které sice vůbec nejsou originální, ale je asi těžké vymyslet něco, co tu ještě nebylo) a za to že kdybych byl mladší tak byl mě to fakt dostalo. Nejtrapnější je ta romantická zápletka, to je fakt hrůza. ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Otče náš, jenž jsi na nebesích. Posvěť se jméno tvé, přijď království tvé, buď vůle tvá jako v nebi, tak i na zemi. Vyslyš prosím sklíčené modlitby nás smrtelníků a zbav svět těchto hříšných filmů, které páchají nevyléčitelné rány na našich duších. Zaklepej na brány pekelné a svěř tohoto kripla samotnému Satanovi, který pomstí naše zjizvené duše. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Rychlý, svižný a zábavný film pro děti. Kterej kluk nikdy nechtěl být tajným agentem?! BTW Angie Harmon je fakt kočka ale jak se vůbec mohla prosadit ošklivá Hilary Duff se svým nulovým šarmem a hereckým talentem to je pro mě stále záhadou... ()

Reklama

Reklama