Reklama

Reklama

Eastern - Krvavý Hugo

(studentský film)
  • USA Bloodthirsty Hugo, an Eastern
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Western
Česko, 1997, 5 min

Obsahy(1)

Obávanému zločinci se podaří uprchnout z vězeňské cely, což znamená, že si nikdo nemůže být jistý svým životem. Lidé se mu však nakonec rozhodnou postavit a připraví na něj svědomitou lest. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Tož spíš se to asi mělo jmenovat "Bezkrevný Hugo". Hm. Takže baže jedna(že) širifská zvizdička - převážně za to tělocvičný nářadí... Ani ta pradlenka za to nestála, že by se v ní jeden něčeho nedořezal... °-/ . . . Konec. Howgh. - - - - - (Poprvé viděno s notným zklamáním 24.6.2011 na >easternovém prostoru< v rámci cyklu M.Č.A.F., hodnocení 113., komentář zde jako šestý - 24.6.2011) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pár origináních využití rozličných věcí v animaci? Jawohl, anžto nic moc navíc, pár vtipů nestačí na celou (byť pětiminutovou) stopáž, která ovšem krom humoru nemá moc co nabídnout a humor je to občas poněkud nevtipný. Navíc ani animace jako taková není úplně nejdoladěnější, ale nu což, co čekat, není-li přítomna vesmírná vydra s chapadly. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

těch pár vtipných momentů (použití nářadí z tělocvičny, název eastern) je bohužel utopeno příšerně amatérským zpracováním, stop motion v exteriérech ale asi ani lépe dopadnout nemohl... no žádný extra velký požitek to nebyl. 40% ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Zajímavé šlechtitelské úspěchy co se týče koňů a koz, že by se z toho závistí změnila Lepešínská v mrtvou hmotu a Lysenko vzteky spolknul drosofilu. Pravda, ti noví tvorové jsou poněkud hořlaví, ale zato se vrhají do všeho bezhlavě a taky se snadno ovládají, zkrátka nikdy si nestaví svojí hlavu. Navíc přežijí libovolně dlouho bez jídla, pouze v případě zranění v boji je nutné je zase trochu nacpat. Takže eastern už máme, ještě zbývá natočit southern (s tučňáky) a northern (s hráči vodního póla). ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Krvavý Hugo je experiment o stop motion bez bábok, tým pádom sa snaží byť vtipný pohybmi, ktoré jednoznačne pasujú viac byť vtipné bábkam a nie reálnym ľuďom, na ktorí pri stop motion filme vytváraj kŕčovitý a trápny dojem. Humoru je žalostne málo. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Velice vtipná parodie na kovbojky, ukazuje že i v krátkometážní film může být vtipný, hravý a hlavně i vícekrát sledovatelný- oproti větčině naších filmečku, na kterých se naši filmaři učí a zkoušejí co jo a co ne. ()

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Hodnotím to jako studentský film. Tvůrci se při tom museli dobře bavit a zároveň to jistě byla i úmorná práce, animovat lidi jako loutky. Výsledek se povedl. ()

effka 

všechny recenze uživatele

Docela morbidní, ale naprosto dokonalá parodie na western. Zvlášť se mi líbil úsek 'žádná panna si před ním nemohla být jistá'... Na Aurelu Klimtovi se mi líbí, že si jde svou vlastní cestou a jeho filmy mají skutečné kouzlo. Těším se na jeho další animáky... ()

juvelinokivi 

všechny recenze uživatele

Dokonale propracované dílko. Vedle už zmíněného tělocvičného nářadí (např. koza na cvičení s vemenem) potěší přiznané kulisy a vypiplané mezititulky (ve filmu se nemluví, jsou tu jen zvuky). ()

tabackej 

všechny recenze uživatele

Zábavná animovaná parodie westernů. Nejzábavnější je využití tělocvičného nářadí, ze kterého má autor nějaké trauma, že jej napadlo ho využít... ()

Reklama

Reklama