Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co uděláte, když se vaši nejlepší kamarádi chytnou špatné party? Sander zná Chrise a Maartena celý svůj život, ale když pak začnou chodit do jiné školy, přidá se k nim drsňák Emiel. Sander se ho snaží mít rád, ale není to lehké, neboť Emiel vykazuje sklony k násilnému chování. Ani Sanderův milostný život není procházka růžovým sadem. Líbí se mu spolužačka jménem Indra, ale je přesvědčen, že už má přítele. A Indra si naopak myslí, že je Sander taky zadaný. Když se pak odpoledne ve společnosti jeho přátel vymkne kontrole a někdo přijde k úrazu, všichni se snaží svést vinu na Sandera. Dokáže se vzepřít jejich nátlaku, nebo odmítne zradit své kamarády? Jak může dokázat svou nevinu dřív, než přijde o všechny přátele – a o Indru? (Cinemax)

(více)

Recenze (6)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

další film podle mého gusta = normální.Nevím jak posoudit brutalitu některých záběrů ale asi jinak to natočit nešlo.Myslím že herečka v roli Indry dost pokazila ale režisérka určitě věděla co přesně po roli Indry chce.Znovu zdůrazňuji přirozenou realitu děje ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Tessa sa potatila a zrežírovala dynamický teenthriller, ktorý je ale stále dosť light, aby ho mladší súrodenci nažhavených priaznivcov Carry Slee, mohli pozerať tiež. Casting mohol byť lepší. Indra (Bente Fokkens) je trošku mimo, naopak Sander (Tonko Bossen) je super. Naháňačka bola najzaujímavejšia, ale už aj trochu prehnaná sekvencia. Osobne by som viac zdôraznil tú zaľúbenú linku. Lokácie do detailov vymakané, holandčina prenádherne hovorová, čo mi spôsobilo pri absencii anglických titulkov veľké problémy. Mal by som sa ju začať poriadne učiť :) A povedzme si pravdu, ak by to nebol Tessin film, 1 hviezdička by šla k zemi. ()

Reklama

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, je to takovej výchovnej film pro týnejdžry, takže to nejspíš musí končit mj. láskou a polibkem. Ale jinak to funguje fakt výborně včetně budování napětí při hrách na babu a na schovku. Poctivý čtyři rudý. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Z nevinně vyhlížejícího teenagerovského příběhu se postupně vyvine napínavý thriller. 1) Filmu 28leté režisérky (jindy též scenáristky a herečky) Tessy Schramové není co vytknout. Snad jen tolik, že nejde o trhák, ale "jen" slušně a kvalitně natočený příběh. 2) Zá se, že mám s Tessou společný vkus, pokud jde o pěkné kluky. Posuďte sami: je zde 18letý Tonko Bossen (kladný Sander), 17letý Joes Brauers (Chris, jehož rodiče se rozvádějí), 20letý Timo Wils (nerozhodnutý Maarten), 22letý Tobias Kersloot (násilnický Emiel) a mnozí další. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě to. To hlásím hned na úvod. Hólanďani natočili hodně slušný teen thriller, který je dynamický, zábavný a dostatečně napínavý. Jak už tady zdejší komentátoři sepsali, největším mínusem je Indra, která čumí jak vyoraná myš. Jako celek film ale určitě nezkazila a závěrečné rozuzlení to ještě k tomu příjemně doladilo. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama