Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin si z dovolené v Argentině přiveze sexy přítele, do kterého se zamiluje dokonce i Marshall. A jak se na Tedově zadku přes noc objevilo tetování? (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Wait For It" (Počkaj si).Robin Scherbatska po rozchode s Tedom Mosbym odcestuje na dovolenku do Argentíny. Vráti sa odtiaľ s novým, mladým, atraktívnym priateľom, ktorý svojim šarmom a masérskymi schopnosťami ohúri aj Lily a Marshalla. No a opitý Ted si nechá nad zadok vytetovať motýľa. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizodu třetí sezóny jsem ohodnotil plnou palbou, přestože jsem s ní nebyl naprosto spokojen a přesto, že v ní hrál můj velký "oblíbenec" Enrique Iglesias. Samotný úvod, který přesně navázal na závěrečnou scénu předchozí série byl ale skvělý, samotný závěr, kterým tvůrci navázali na svou dlouhodobou záležitost byl podobně dokonalý, a i když děj mezi těmito záležitostmi nebyl až tak úžasný, byl jsem spokojen. / Poučení: Před návštěvou tetovacího salónu nepij. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjezd třetí série začal pěkně z vostra. Barney se nemůže dostat z toho, že nezvládá ani teorii jisté sexuální polohy, Ted si naboří tetovanou děvečku, Marshall žárlí a Lily se zamiluje do Robinina nového amanta. Ale to hlavní, Ted se vyvine a roztáhne křídla! (...) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Barney (Neil Patrick Harris) pije ve vířivce z láhve. Ale v dalším záběru již nepije a láhev je zavřená. (SONY_)

Reklama

Reklama