Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall má z loňské sázky o facku ještě stále k dispozici tři rány. Rozhodne se zkazit Barneymu svátek Díkůvzdání, když ho přejmenuje na Fackodání... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Slapsgiving" (Fackodanie). Ted, Marshall, Lily, Robin a Barney sa chystajú spoločne osláviť Deň vďakyvzdania. Lily pripraví dokonalú hostinu, ktorú naruší zopár nepredvídaných udalostí. Robin si dovedie svojho o poznanie staršieho priateľa a Marshall chce uštedriť Barneymu facku, ktorá je dôsledkom prehranej stávky. Vďakyvzdanie sa zmení na fackodanie. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A já jsem se na svátky tolik těšil... Devátá epizoda mě opravdu zklamala; sváteční díly sitcomů patří často k těm nejlepším, do toho název, který odkazoval k dlouhodobému projektu tvůrců seriálu, takže jsem byl přímo natěšený. Jenže děj byl rozdělen do dvou větví. Zatímco jedna byla skvělá a plná parádního humoru, ta druhá přinášela jen vztahové, furtdokolové popotahování a nudila mě velice velmi. / Poučení: Nedráždi hada bosou nohou. 3*- ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelně kolísavý díl. Robinin nový kluk, respektive narážky ostatních na něj byli fakt k popukání. Marshallovo fackodání nemělo chybu, závěrečný song super... ale... HIMYM se nám rozhodl opět naložit trapnosti mezi Robin a Tedem. I tak, ostatní to dokázali zachránit a vytáhnout na dobré čtyři hvězdy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama