Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin se po letech setkává s dávnou láskou, kterou milovala, když jí bylo šestnáct. Je ještě stále tak naivní? (TV Prima)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestnáctá epizoda mě bavila, přesto se tu a tam vyskytl nějaký ten slabší moment, proto jsem nakonec nešel do plného počtu hvězdiček. Proti předchozímu dílu došlo ale rozhodně k enormnímu nárůstu kvality scénáře a místo přihlouplého moralizování se tady slušně humorovalo. Děj byl vtipný, Dawson....James van der Beek se do něj vložil skvěle a i ten závěr pobavil. / Poučení: Neztrácej dobrý úsudek. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestnásta epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Sandcastels in the Sand" (Hrady z piesku v piesku). Robin Scherbatska sa po rokoch stretne so svojou prvou, veľkou láskou. Keď bola kanadská teenagerská popová hviezda chodila s gitaristom z neúspešenej rockovej kapely, ktorý jej celkom polietol hlavu a potom ju odkopol. No a teraz sa z ničoho nič znova objavil v New Yorku. Ako na to zareaguje Robin? ***** ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě se objeví zmínka o písničce „Let's Go To The Mall“, kterou nazpívala Robin (Cobie Smulders). Je to odkaz na epizodu Sázka o facku (2006). (SONY_)

Reklama

Reklama