Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney se zoufale snaží najít si místo Teda nového parťáka. Mladý architekt se mezitím rozhodne postoupit ve vztahu se Stellou dále. Má to ale háček... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Rebound Bro" (Parťák z trucu). Ted Mosby randí so Stellou. Chce ich partnerský vzťah prehĺbiť. Stella mu prezradí, že už päť rokov nemala pohlavný styk a že je načase, aby to spolu skusili. Ted to neuvážene prezradí svojim kamarátom. Barney Stinson si na miesto Teda Mosbyho hľadá nového parťáka, ktorý by s ním po večeroch balil ženy. **** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože byl Barney opět skvělý a Lily si osedlala zemětřesení, osmnáctá epizoda mě zrovna nenadchla, protože se v jejím průběhu řešily převážně záležitosti, které mě nezajímaly, a lidé se chovali způsobem, kterému nerozumím. Vážně, mně to nějak neleze do hlavy; fakt si nedokážu představit, že bych se s kýmkoli bavil o tom, jak často a na jaký způsob si to s partnerkou užíváme. Nebo, jako v Tedově případě, neužíváme. To jde mimo mě. / Poučení: Nesdílej. ()

Reklama

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linie s Barneym opět skvělá. Tentokrát ani Ted se Stellou nezůstávají pozadu. Zbylá trojice nemá tolik prostoru, což u Marshalla je škoda, naopak Robin tak nestihla epizodu zkazit. Díky tomu se jedná o jednu z lepších epizod, k dokonalosti chybí více Marshalla. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku hlušší dík, obzvláště ve srovnání s předchozí kavalérií. Co se dá vyzdvihnout? Tak třeba Ted a jeho odpaňovací mise 2.0 nebo Barney a jeho snada udělat z Randyho lamače dívčích srdcí. Ale jinak se to zbytečně táhne a do toho všeho se dokonce najde i několik hluchých až marných scén. Průměr. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Na konci epizody zazní píseň „Love Saves the Day“ od Dimitriho Ehlricha. (SONY_)

Reklama

Reklama