Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted si vytvořil mapu New Yorku s nebezpečnými zónami, kde by se mohl potkat se svou bývalou. Přesto na ni samozřejmě narazí v restauraci v „bezpečné“ oblasti. Dokáže se jí postavit tváří v tvář, nebo stráví celý večer v úkrytu pod stolem? (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Happily Ever After" (A žili šťastne až do smrti). Ted Mosby si svojimi priateľmi Marshallom Eriksenom, Lily Aldrinovou, Robin Scherbatskou a Barney Stinsonom vyrazí na večeru do reštaurácie. No zrovna vtedy sa tam objaví aj Stella, s ktorou sa pred nedávnom rozišiel. Ich vzťrah sa skončil v deň ich plánovanej svatby. Ted spanikári a schová sa pred Stellou pod stôl. **** ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový dost povrchní humor založený na tom, jak každý z party byl ponížen nebo někoho ponížil. Evidentně snaha o vybruslení ze série předchozích přehmatů. Špatné to nebylo, ale víc jak na průměr to nevidím. Přikláním se ke třem hvězdám alespoň pro to morální ponaučení, které bylo zapotřebí pro to morální dno z předchozího dílu vytasit. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda čtvrté sezóny se lehce vymykala standardům, které v této řadě tvůrci zavedli. Bylo to tím, že mě zčásti docela bavila. Kromě Barneyho, který byl ve své tradiční formě, se tady totiž taky vzpomínalo, a právě tyto vzpomínky mě dokázaly rozesmát. Ale každý líc má svůj rub a i v tomto případě jím byl jako obvykle Ted. Já fakt nevím, jestli jsem taková cynická svině, nebo je scénář k jednotlivým dílům této série opravdu tak pateticko-otravně-nudný. / Poučení: Vyber si správný stůl. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě se dozvíme, že celé jméno Robin (Cobie Smulders) zní Robin Charles Scherbatsky Jr. (SONY_)

Reklama

Reklama