Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted jde na schůzku naslepo. Po chvíli zjistí, že už s danou dívkou kdysi na rande byl. Barney zatím dotáhne Marshalla do baru a tam nemohou uvěřit svým očím – u tyče tančí striptérka, která je na chlup stejná jako Lily... (TV Prima)

Recenze (5)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ted a jeho rande na druhou bylo v pohodě, úsměvné a v pravdě i svým způsobem poučné. Lily po dlouhých dvou sérií byla vtipná a jen doufám, že to tak zůstane. Ta trapná sebestředná Lily mi už lezla krkem. Barney jede opět ve velkém stylu, hluchý k tomu, co slyšet nechce a stále opakující co slyšet chce. Celému dílu ovšem vévodí Marshall se svým nekroproblémem. Ruská Lily byla jen třešničkou na dortíčku. Srandu (ale tentokrát jen mírně) tlumí pouze Robin. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ted ve svojí linii se nesnaží být přehnaně vtipný a tentokrát to docela funguje (plus ta holka se k němu hodí stokrát víc než Stella, Vicky, Robin a matka jeho dětí dohromady). Překvapila Lily, dokonce byla i o něco lepší než Marshall. Barney se tentokrát nenechal svázat vztahem s Robin a hned to je taky lepší díl. A ještě mi pomohl se trochu zbavit averze z Robin (na tento díl), prostě ji stejně jako on vůbec neposlouchat. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delší době jsem mohl některý z dílů seriálu ohodnotit vyšší známkou, a to navzdory faktu, že se tu malé monstrum vyskytovalo hned ve dvou podobách. Druhá epizoda byla každopádně vtipná, nápad s dvojníky mě mocně pobavil, strip club se vydařil a překvapivě dobře na mě zapůsobilo i Tedovo opakované rande naslepo. Největší radost mi ale způsobilo, když jsem si několikrát zopakoval scénu se třemi finálními škytnutími- tu jsem si opravdu vychutnal. / Poučení: Pouč se z vlastních chyb. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Double Date" (Dvojité rande). Ted Mosby si vyrazí na rande naslepo. Zoznámi sa so zaujímavou ženou s ktorou si celkom rozumie. No zrazu zistia, že už sa poznajú, že už pred rokmi mali spolu rande. Barney Stinson zoberie Marshalla Eriksena do striptízového klubu. Tam ich zaujme ruská striptérka, ktorá vypadá presne tak ako Marshallova manželka Lily. ***** ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní „Rewind“ od Goldspot. (SONY_)

Reklama

Reklama