Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin si myslí, že Barney se k ní chová hezky, protože ji podvádí. Pravda je ale taková, že chodí na přednášky na téma Základy Robin, které speciálně pro něj zorganizoval Ted. Marshall se zatím snaží, aby si někdo slušný vzal jeho sud, který vyhodil na ulici... (TV Prima)

Recenze (5)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve všech ohledech průměrný díl, který bych se nebál nazvat prachsprostou výplní. Robin je prostě Robin, žárlivá a sebestředná blbka. Barney jede na volnoběh. Marshall prakticky nemá prostor (ačkoli ten, co dostal využil na 110%) a Ted... no nic moc nepředvedl. Je to zkrátka díl navíc, do počtu. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Robin, I have been with a lot of women, Blondes, brunettes, redheads. Big boobs, small boobs, medium boobs. Some boobs that were big, but kind of in a bad way. The point is... Boobs that pointed in opposite direc... The point is..." ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Robin 101" (Základy Robin). Barney Stinson začal chodiť s Robin Scherbatskou, ale stále sa v nej nevyzná a nevie ako na ňu. Ted Mosby mu ako jej bývalý partner a tiež i ako správny profeser ponukne, že ho zasvätí do toho ako sa má ku Robin správať. A tak sa Barney stane jeho žiakom. Začne nevštevovať špeciálny kurz s názvom Základy Robin. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sotva jsem si dovolil slušně ohodnotit předchozí díl, přišel další z těch mnoha slabších. Třetí epizoda mě příliš nebavila, protože nepřinesla dostatečnou porci humoru. V podstatě jedinou postavou, která mě dokázala svým nezměrným nadšením rozesmát, byl Marshall. Malé monstrum bylo upozaděno (naštěstí), Robin mě nikdy nezajímala a Ted s Barneym mě svým kurzem jaksi neoslovili. / Poučení: Manželky slavných architektů byly zjevně pěknými rošťandami. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, se točí se hlavně kolem Robin a Teda, kteří víc než na průměr epizodu nevytáhnou. Barney nezáří jako obvykle, nejlepší je asi Marshall, který má ale málo prostoru. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Když Ted (Josh Radnor) učí Barneyho (Neil Patrick Harris), tak Ted na tabuli kreslí na levou siluetu člověka, ale v dalším záběru je pokreslená pravá silueta. Symboly, které nakreslí na siluetu, v dalším záběru též změní svou pozici. (SONY_)

Reklama

Reklama