Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily slaví narozeniny. A Ted si na její party opět přivedl holku, kterou zná jen chvíli. Robin se mezitím snaží vyfotit Barneyho tak, aby na snímku nevypadal dobře, což je zjevně nemožné... (TV Prima)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznat, že v tomto případě mohlo jít o vydařený díl. Mohlo... Tvůrci se ale, bohužel, rozhodli jít cestou, která mi nemohla vyhovovat. Jakoby nestačilo, že malé monstrum dostalo obrovský prostor, což by mi už samo o sobě způsobilo špatnou náladu, já navíc nesnáším, když se dospělí chovají jako zpovykaní fakani, takže jsem dostal všechny důvody pro to, abych nebyl spokojen. / Poučení: Nejsi fotogenický? Trénuj. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barney nemá moc prostoru (byť ten co má skvěle využívá), Ted hraje na svoje poměry docela dobře a Robin překvapivě není otravná. Bohužel všechno to kazí Lily a nečekaně i Marshall, kteří se chovají hnusně k Tedovi a jeho přítelkyni. Ale aspoň z nich měla Robin na krajíčku. Dílu chybí víc vtipu, ve výsledku to tak je průměr. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Say Cheese" (Povedz syr). Lily oslavuje svojich narodeniny. Usporiada párty pre najbližších priateľov. Lenže Ted Mosby si tam privedie priateľku, s ktorou zrovna chodí. Lily z toho nie je nadšená. Nechce aby bola spolu s nimi na spoločnej fotke. Robin Scherbatska sa za každú cenu snaží prichytiť Barneyho Stinsona v nejakej póze, v ktorej bude na fotke vyzerať smiešne alebo hlúpo. Zistí však že je to nemožné. Barney je na každej fotke boží. ***** ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelné, jak Lily dokázala zkurvit tak dokonalý díl. Nebejt Lily, tak by Barney s Robin (překvapivě) nedokázali jít pod 100%. Ted, Barney, Marshall... dokonce i Robin jedou na plný plyn. Fotografování epic, hry o Lily skvělé, náhledy do minulosti? Také super. Ale ta Lilyina neuvěřitelně přitroublá nátura, to je zkrátka vrah humoru. Pokrytecká mrcha. ()

Grogan odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se na epizody nebudu dívat ani náhodně, radši přepnu jinam. Sledovat tak otřesnou bandu snobů, kteří se dívají spatra na chudáky, kteří nepatří do jejich "božanské" party (ti zmínění chudáci mají spíš kliku, že unikli z týhle grupy, kdyby do ní zapadli, tak by se z nich musely stát stejné karikatury) chovat se jako banda degenů ze zvláštního ústavu, to je fakt o nervy. Lilly se tradičně chová jako největší kráva pod sluncem, ale nejhorší je, že už i Marshall po jejím boku úplně zblbnul a tím se z poslední jakžtak normální postavy stala stejně nesympatická jako ze zbytku. A humor epizody.... moment, jakej humor? Žádný jsem nezaznamenal, snad jen nějaké trapné pokusy o něj. ()

Zajímavosti (2)

  • Barney (Neil Patrick Harris) si bere při focení skleničku šampaňského do levé ruky. Na fotce ji má však v pravé. (FezDog)

Reklama

Reklama