Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin se možná přestěhuje k novému příteli a Ted i Barney začínají litovat, že se s ní rozešli. A Lily s Marshallem stále více propadají kouzlu pohodlí oddělených postelí... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata prvá epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Twin Beds" (Oddelené postele). Marshall a Lily Eriksenovci sa rozhodnú, že budú spávať na oddelených posteliach. I keď sa stále majú veľmi radi, nechce sa im tlačiť na spoločnej malej manželskej posteli. Zo začiatku to vyzerá ako výborné, praktické riešenie, ale postupom času sa začnú odcudzovať a tak zistia, že to nebol až tak dobrý nápad ako sa zdalo. ***** ()

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Robin je zkrátka děvka, co víc dodat. Ted nic moc, Lily standardně nic moc, Barney překvapivě nic moc... no, zkrátka bez Marshalla (a jeho postelové teorie) by to bylo nedokoukatelné. Tedova a Barneyho posedlost po Robin je vážně trapná a představuje vrchol mužské zoufalosti a ubohosti. Vážně se mi tento díl vysloveně protivil. Tento díl je nové dno HIMYM. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je fakt k ničemu, když musím v sitcomu hledat důvod pro to, abych se mohl zasmát. Ještě horší ale bylo to, že jsem ho nenašel. Jedenadvacátá epizoda přišuměla, zašuměla a nakonec vyšuměla kamsi do ztracena. Všechny postavy se chovaly podivně (krásně jsem se vyhnul slovu kreténsky), děj mě absolutně neoslovil, byla to bída a smutné pokračování původně vtipného seriálu, který tvůrci poslali na tuto tragickou cestu. / Poučení: Užij si komfortní spánek. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama