Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Celá parta se rozhodne podstoupit vyšetření srdce. Barney se snaží nepodlehnout citům k Noře. A Robin si pořídí „psa“... (TV Prima)

Recenze (5)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psí záležitost a Barneyho zamilování se - tentokrát ovšem bez trapností jako s Robin. A pak, že by to Barney vtipně nedokázal. Dokonce to celé pozbylo pubertálních vtípků - a budu se opakovat, pak že to v HIMYM nepůjde. No dobře, ten pejsek... ale to bylo fakt dobrý! :D ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj tohoto dílu mě nepotěšil stejným způsobem jako v obou předchozích případech. Ne, že by osmnáctá epizoda neměla své světlé momenty, našly by se, ale celkový dojem mi silně kazila Barneyho romantická linie. Na Barneyho mám úplně jiné požadavky a on jim ve většině případů dostojí, ale tohle nebyl ten případ. Alespoň Scooby to vzal prostě ale účinně. / Poučení: Pravidelně venčete své blízké. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z lepších dílů. Tentokrát se tolik nesází na komedii, ale místo toho na romantiku a ono to funguje. Jen kdyby Barney nebyl tak hloupý. S Norou se k sobě opravdu hodí. A co se týká psí linie, tak pobaví, ale uplná bomba to tedy není. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "A Change of Heart" (Srdečná záležitosť). Po tom čo otec Marshalla Eriksena náhle zomrel na infarkt sa on aj jeho priatelia rozhodnú zájsť ku kardiológovi na preventívne vyšetrenie. Robin Scherbatska uvažuje o tom, že si opäť kúpi nejakého psa, ale namiesto toho si najde podivného mladého priateľa. Barneyho vzťah s Norou sa posunul do nebezpečne vysokého levelu. **** ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Písnička, která hraje ke konci epizody, je „Stones“ od Barbarossa. (Duoscop)

Reklama

Reklama