Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall odchází z banky, aby konečně pracoval pro organizaci, která zachraňuje přírodu, a Barneymu to z neznámého důvodu hrozně vadí... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Exploding Meatball Sub" (Výbušná americká bageta). Ted Mosby projektuje nové ústredie Gigantickej Národnej Banky v New Yorku. No a jeho priateľka Zoey vedie aktivistov, ktorí protestujú proti jej výstavbe. Napriek tomu ich vzťah funguje. Marshall Eriksen sa rozhodol opustiť dobre platené miesto a začal sa venovať práci v oblasti ekológie. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, tohle na mě prostě nefunguje. Další díl z těch mnohých v šesté sezóně, který měl nepodstatný a snadno zapomenutelný děj a který od naprosté katastrofy zachraňoval jen mstivý plánovač Barney. Kromě něj přinesla dvacátá epizoda jen další furtdokolové vztahové záležitosti, jež potvrzují donekonečna opakovaná fakta o tom, že Marshall a Lily jsou perfektním párem a Ted je tragéd. Ach jo. / Poučení: Na amerických letištích radši nemluv. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabá epizoda, smál jsem se jen dvakrát a to díky Barneyho bagetě. Lily se zase chová děsně, Ted má absolutně nezajímavé problémy, Robin dokázala minutu mluvit v kuse bez aspoň pokusu o vtip (tohle má být sitcom!) a Marshall nepředvedl taky nic. Nebýt Barneyho (který taky nepředvedl TOP výkon), tak by to nebyly ani ty dvě hvězdy. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Buďme k sobě naprosto upřímní... nebýt Barneyho bagety, tenhle díl by byl býval odpadem... Lily a její hysterické pičkování, Ted a jeho pláč nad rozlitým vztahem - koho by bavilo být neustále dole, že... je to bída. Váhám mezi 1-2 hvězdami, ale přikloním se k té lepší variantě, protože vedlejším gagům jsem se docela zasmál a co si budem - ta bageta byla fakt legendární. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama