Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začíná osudový proces. Definitivně se rozhodne, jestli bude starý hotel zbourán a na jeho místě vyroste Tedův mrakodrap, nebo bude budova prohlášena kulturní památkou. Ted si stále není jistý, na kterou stranu se má postavit... (TV Prima)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se v posledních dílech zasekl na jediné věci...no dobře, budově a podle tvůrců by mě to asi mělo bavit, ale hádejte co? Nebaví. Třiadvacátá a tedy předposlední epizoda šesté sezóny nepřišla s ničím pro mě zábavným, takže jsem sledoval trio Ted, Zoe a Barney, které předstíralo, že se něco děje, se značnou ztrátou následoval Marshall a ženy byly prakticky neviditelné. Hvězdička za Arthurova nového psa. / Poučení: Zkus mít vlastní názor. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata tretia epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Landmarks" (Pamiatky). Zoey presvedčila Teda Mosbyho, aby prestal pracovať na projekte vyýstavby nového ústredia Gigantickej Národnej Banky. Lenže ak to urobí, tak kvôli tomu dostane Barney Stinson výpoveď, pretože on odporučil Teda na túto prácu. Ted sa musí rozhodnúť či sa pridá na stranu svojej podivnej priateľky alebo svojho starého kamaráta. ***** ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama