Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted si nemůže vybrat, kterou dívku vzít na ples architektů. Barney se snaží přesvědčit Noru, aby mu dala ještě jednu šanci, a Marshall usiluje o práci svých snů, jenže se děsí, že na něj ze stoky internetu vyplavou hříchy mládí... (TV Prima)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I tentokrát šlo jen o jeden z mnoha vzájemně zaměnitelných dílů. Druhá epizoda sedmé sezóny opět nehýřila vtipem, scénáristé Barneyho usilovně měnili v někoho jiného, čímž ho dokonale upozadili, problémy, které řešil Ted, byly fakt už jen vařením z vody, a ani ten Marshall už nebyl tím, čím býval. Alespoň Garrison Cootes mě svými telefonáty z bažiny pobavil. / Poučení: Nedávej si předsevzetí. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Naked Truth" (Holá pravda). Ted Mosby si dal rande s dvoma ženami. Vyberá si s ktoru z nich má pokračovať vo vzťahu. Marshall Eriksen dostal ponuku pracovať pre významnú advokátsku firmu, ktorá pôsobí v oblasti ekológie. Je to jeho vysnívaná práca. Jeho prijatie však môže skaziť zopár šialených videí z minulosti, ktoré sú zavesené na Youtube. ***** ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama