Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin napadla cizí ženu a musí na soudem nařízenou psychoterapii. Terapeut se ovšem dost načeká, než mu odvypráví, jak se to celé seběhlo... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Stinson Missile Crisis" (Stinsonovská raketová kríza). Robin Scherbatska má súdne nariadenú psychologickú terapiu, pretože fyzicky napadla mladú ženu. Dostala sa kvôli Barneymu Stinsonovi do puličnej bitky. Marshall Eriksen a Ted Mosby sa spoločne zúčastnia na predpôrodnom cvičení. Je to pre nich veľmi podivná skúsenosť. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá sezóna se začíná nebezpečně podobat té předchozí; i u ní jsem často marně přemýšlel nad tím, co mě má vlastně bavit. Tady jsem se sice občas pousmál u Barneyho záludných systémů, ale to bylo všechno. Čtvrtá epizoda byla ve výsledku podobně nudnou a nezajímavou záležitostí jako předchozí díl, a ať napínám zrak, co to jen jde, světlo na konci tunelu nevidím. / Poučení: Nebuď za křena. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama