Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted a Robin těžce nesou, že se Marshall a Lily odstěhovali z New Yorku. Barney se na tom naopak snaží najít něco pozitivního... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štrnásta epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "46 Minutes" (Štyridsať šesť minút). Lily a Marshall sa definitívne rozhodli, že opustia rušné centrum New Yorku a budú žiť na kľudnom predmestí. Ich priatelia sa s tým nevedia zmieriť. Ku Lily príde na neočakávanú, otravnú a dlhú návštevu jej nezodpovedný otec Mickey Aldrin. Čoskoro im začne obom liesť na nervy. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, pomalu mi začíná docházet, proč se u mnohých zde vyobrazených společenských aktivit na rozdíl od většiny diváků příliš nebavím. Myslím, že to bude způsobeno tím, že jsem sám nic takového nikdy nezažil. Třeba tohle společné utrpení čerstvých dvojic mě úplně minulo, protože jsem v jakékoli fázi vztahu neměl problém říct, co si o té které záležitosti myslím. Ale zas už chápu, proč má každý Američan se zdravotním pojištěním svého terapeuta. / Poučení: Mlč a trp. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama