Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted by se rád dal znovu dohromady s Robin, ale není si jistý, jestli je to dobrý nápad. A Barney prahne po sexuální nahrávce Marshalla a Lily... (TV Prima)

Recenze (4)

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl sedmé série. Už ten začátek s Barneym byl parádní (probuzení v posteli a hledání nahrávky). Pak to Robin trochu zkazila zařváním na Patrice, ale jinak to byla paráda. Sázky, nahrávka a i Ted+Robin linie mě docela bavila. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U tohoto dílu jsem se celkem bavil, protože ty Barneyho posedlosti neznají hranic. Zároveň jsem ale tvůrcům vděčný za to, jak dokonale v sedmnácté epizodě vystihli význam slov "kurvy převlečené za kamarády". Za ten výraz se omlouvám, ale takhle to znám. Jsem fakt vděčný za to, že ve svém životě nemám nikoho, kdo by svým chováním připomínal někoho z této pětice. / Poučení: Víš čeho je v dnešní době největší nedostatek? Soukromí. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedemnásta epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "No Pressure" (Žiadny stres). Potom čo sa Robin Scherbatska rozišla so svojim priateľom Kevinom Venkataraghavanom jej Ted Mosby vyjadrí svoje city. Povie jej, že ju stále miluje. Ona však potrebuje čas, aby si to všetko premyslela. Barney Stinson sa snaží nájsť video kazetu s nahrávkou sexu Marshalla Eriksena a Lily Aldrinovej. ***** ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Na konci epizody hraje „Shake It Out“ od Florence + The Machine. (SONY_)

Reklama

Reklama