Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted má menší problém – dívka, se kterou se pokusil rozejít, se mu vloupala do bytu a nehodlá odejít... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestnásta epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Bad Crazy" (Chovanie a pochovanie). Ted Mosby zisťuje, že jeho nová známosť Jeanette nie je celkom v poriadku. Má agresívne a despotické sklony. Rozhodne sa tento vzťah ukončiť. Nebude to však také jednoduché. Robin Scherbatska sa postará o malého syna Lily a Marshalla. V tejto epizóde si zahral menšiu vedľajšiu úlohu aj slávny boxerista Mike Tyson. ***** ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci zůstali i v tomto dílu věrni standardům osmé sezóny (a že jsou to velmi nízké standardy). Přesto jsem k ohodnocení šestnácté epizody použil dvě hvězdičky, protože jsem se několikrát přistihl při tom, že se u sledování i trochu bavím. Squatující policistka nebyla vůbec špatným nápadem, ale netypická chůva byla přece jen o něco lepší. / Poučení: Měj dudlík na šňůrce. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Marshall (Jason Segel) si bere do rukou Marvina. Poté je záběr na Barneyho (Neil Patrick Harris), a když se kamera vrátí opět na Marshalla, Marvin najednou zmizí. (SONY_)

Reklama

Reklama