Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily potkává ve vlaku do Farhamptonu matku. Marshall je vypovězen z letadla do New Yorku. Ted se chystá předat Robin osobní dar a Robin s Barneym zjišťují, že jsou možná příbuzní... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Locket" (Medailónik). Barney Stinson a Robin Scherbatska tesne pred ich svatbou nadobudnú dôvodné podozrenie, že sú príbuzní. To by poriadne skomplikovalo ich vzťah. Marshall Eriksen ešte neoznámil svojej žene Lily, že kvôli lukratívnej pracovnej ponuke, ktorú náhle dostal, nebudú môcť odcestovať do Talianska. Lily sa vo vlaku spriatelí s Tedovou budúcou manželkou. **** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod do deváté sezóny nebyl nejhorší, ale v předchozí řadě byl ještě lepší, a jak to dopadlo. No, ale abych to příliš nepřechválil; nešlo ani o nějaký velký divácký zážitek, protože použité humory mohly být odvážnější a protože mě některé záležitosti už velmi výrazně se....otravují. Myslím tím hlavně postavu Teda, který už mě tou svou osobní tragédií vytáčí několik sezón. / Poučení: Sladké je dobré na nervy. ()

Reklama

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Když má Ranjit (Marshall Manesh) zastavit, chce následně zatočit volantem, který se ale neotáčí. Takže ve skutečnosti jen naznačil, že zatáčí. (SONY_)

Reklama

Reklama