Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daphne pošle Lily zprávu o tom, co za jejími zády udělal Marshall. Ten proto požádá Robin, Teda i Barneyho, aby jí vzali telefon a zprávu smazali... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "No Questions Asked" (Bez akýchkoľvek otázok). Marshall Eriksen cestuje v prenajatom aute spolu so svojim synom a protivnou černoškou Daphne za svojou ženou Lily na svatbu ich priateľov. Zákerná Daphne odošle z jeho mobilu esemesku Lily, ktorá by ju nesmierne rozčúlila. Preto Marshall poprosí Teda Mosbyho, Barneyho Stinsona i Robin Scherbatsku, nech urobia všetko preto aby sa táto správa nedostala ku jeho manželke. **** ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl mě dostal téměř do euforie nad tím, že jsem se konečně dobře bavil, a abych to tak neprožíval, propleskli mě tvůrci nablblým dějem sedmé epizody. Historky jednotlivých postav byly venkoncem všechny o ničem až na jednu výjimku. To, co tvůrci vymysleli pro Robin, to byl čistý srágol. Úlet, který byl pro mě definitivním důkazem toho, že scénáristé konzumují příliš mnoho sendvičů. / Poučení: Máš v pokoji ducha? Skřípni recepčního. Ale fest. ()

Reklama

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Marshall (Jason Segel) zmíní, že napadl v Central Parku Russella Branda v domnění, že jde ve skutečnosti o Bigfoota. Jason Segel a Russell Brand si spolu zahráli ve filmu Kopačky (2008). (SONY_)
  • Když Ted (Josh Radnor) plní Lily (Alyson Hannigan) službu, bez otázek má donést nůž a 20 muffinů. Nůž proto, že je Lily svázaná, avšak svázaná mu nemohla zavolat. (Zix.)

Reklama

Reklama