Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall veze Marvina na svatbu autobusem. Malý ale zatvrzele odmítá usnout. Jediné, co na něj zabírá, jsou veršované příběhy... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Bedtime Stories" (Na dobrú noc). Marshall Eriksen cestuje so svojim synom Marvinom na svatbu do Farhamptonu. Lenže malý Eriksen nechce spať a vytrvalo narieka. Jediné čím ho dokáže Marshall upokojiť sú veršované historky o jeho priateľoch. A tak mu celú cestu rozpráva básne o Robin Schcerbatskej, Barney Stinsonovi a Tedovi Mosbyovi. **** ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dude, she's way out of your league! She's not in Daisy Dukes nor squeezed into a Hooters tee, and I don't see a Curves membership dangling from her key. She has no glaring spray tan, no unicorn tattoos. She's sipping chardonnay, not pounding cherry-flavored booze. Her makeup isn't running. She's not playing with her hair. There's very little chance she'll let you put it anywhere." ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šmarjá, který vypatlanec přišel s takovým nápadem? Jak já nesnáším veršované pohyblivé obrázky... Tvůrci v jedenácté epizodě udělali všechno pro to, abych dílu nepřiklepl jakékoli slušné hodnocení. Kromě toho, že zběsile shakespearovali, zapomněli použít kvalitní humory i jakýkoli smysluplný příběh. Vata je v seriálech vždycky nežádoucí, ale veršovaná vata, to už považuji za zločin. / Poučení: Ber dítě na ohňostroj, ať má pořádné vzpomínky. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Když chce Lisa (Camille Guaty) ukázat fotku Tedovi (Josh Radnor), tak drží telefon vzhůru nohama a tak mu ho i podává. V dalším záběru už je otočený normálně. (SONY_)

Reklama

Reklama