Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney se opije tak, že začne mluvit pravdu. Toho využijí Robin i Ted. Začnou se vyptávat na všechno, co už léta chtěli vědět... (TV Prima)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musel jsem pro jistotu zkontrolovat kalendář, abych se ujistil, že opravdu ještě nejsou Vánoce, tak mě zaskočilo mé další štědré hodnocení. Faktem je, že jsem chtěl patnáctou epizodu původně otrojkovat, ale nedokázal jsem to, protože pravdomluvný Barney byl příliš skvělý. Tentokrát mi kupodivu nevadilo ani vážnější vyznění některých scén a slušně jsem se bavil. / Poučení: Ďábel se skrývá v detailech. 4*- ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda zo deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Unpause" (Koniec pauzy). Marshalla Eriksena čaká nepríjemná konfrontácia s jeho manželkou Lily ohľadne toho, že kvôli jeho novej pracovnej ponuke musia zrušiť vytúženú a dlho pripravovanú cestu do Talianska. Robin Scherbatska a Tod Mosby opijú Barneyho Stinsona. Ten im v stave totálnej opitosti nedokáže v ničom klamať. **** ()

Reklama

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Marshall (Jason Segel) u zrcadla řekne, že měl v roce 1993 kanál Spice Channel. Tento kanál byl ale spuštěn až v roce 1994. (SONY_)

Reklama

Reklama