Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak vypadal celý příběh z druhé strany? Co dělala Matka a jak ji osud zavál až k Tedovi? (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestnásta epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "How Your Mother Met Me" (Ako vaša mama spoznala mňa). Ted Mosby rozpráva svojím deťom siahodlhý príbeh o tom ako spoznal ich matku. Vyrozprával im mnoho historiek, ktoré súviseli s tým ako sa do nej zaľúbil. V tejto epizóde sa na to ako sa spolu zoznámili pozrú z iného uhla pohľadu. Dozvedia sa ako ich mama spoznala ich otca. **** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, no, tvůrci se mě v některých dílech deváté sezóny evidentně snaží přesvědčit o tom, že je hodnotím nezaslouženě tvrdě, ale já se už nenechám oblbnout. Šestnáctá epizoda se mi každopádně líbila, přestože nebyla příliš o humoru, jenže mě bavil nový úhel pohledu, to drama mělo smysl a už dříve jsem si oblíbil Cristin Milioti. / Poučení: Život si někdy dělá z člověka srandu. Nepokrytě. 4*- ()

Reklama

Script 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Normálně nepíšu komentáře k jednotlivým epizodám seriálu obzvláště u těch, u kterých jsem nehodnotil skoro ani jeden díl, ale k tomuhle se vyjádřit prostě musím. Celý seriál je ukazován z pohledu Teda Mosbyho jak se postupně dopracovává ve vypravování k tomu jak poznal matku jeho dětí, ale sám nikdy nevyprávěl příběh matky jeho dětí jak ho vlastně poznala. Tak natočili tuhle epizodu a zapletli matku do některých časových událostí v seriálu, kde se mohly potkat, ale minuli se. Od začátku až do konce mě epizoda hrozně zajímala. Nebyla jednou z dalších komických epizod tohoto seriálu, ale byla spíše více zaměřená na drama. Tohle je jedna z mála epizod, který jsem velmi intenzivně prožíval. Příběh matky super, jenom je škoda, že nevyprávěli její příběh současně s Tedovým. Mohla být v seriálu prakticky od začátku až do konce a nic by tím nezkazily. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím suverénně nejlepší epizoda deváté série. Hlavně vložené scény z klasického HIMYM byly vybrány a vloženy opravdu skvěle, buď se tam hodily nebo pobavily (Ted v šatech). Jinak postava Christie Milioti je sice sympatická, ale úplně mi nesedí. V kontextu seriálu je to průměr, v kontextu 9. série to je drahokam. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv je podle mě devátá série HIMYM jen zbytečným natahováním a kvalitou se tyto díly těm dřívejším nemůžou rovnat, tento díl mám moc ráda a u loučení se s Maxem musím vždy zatlačovat slzu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Poté, co si Ted (Josh Radnor) uvědomí, že si spletl učebnu, začne utíkat a při tom narazí i na Tracy (Cristin Milioti). V epizodě Definice (2009) ale není vidět, že by na někoho narážel. Je jen vidět, jak přebíhá z jedné budovy do druhé. (SONY_)
  • Jedná se o dvoustou epizodu seriálu. (SONY_)
  • Když Ted (Josh Radnor) poslouchá Matku (Cristin Milioti), jak hraje na ukulele, má na sobě svetr. Když jde následně do pokoje, má na sobě tričko. (SONY_)

Reklama

Reklama