Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted se snaží Barneymu pomoct vybrat ten pravý oblek. Lily začíná vyšilovat z toho, že Robin ze svatby vůbec nevyšiluje. Tak ji hecuje a hecuje... (TV Prima)

Recenze (2)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devätnásta epizóda z deviatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Vesuvius" (Vesuv). Lily Aldrinová sa snaží nevestu Robin Scherbatsku dostať do rozcitlivenej predsvadobnej nálady. Moc sa jej to nedarí. Ted Mosby pomáha ženíchovi Barneymu Stinsonovi vybrať ten pravý svatobný oblek. V hotelovej videotéke sa objaví druhý diel romantickej filmovej komédie Nevesta. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pasáž před úvodními titulky byla skvělá. Jinak na mě devatenáctá epizoda působila vlastně velmi podobně jako předchozí díl (proto i totožné hodnocení) a nenechal jsem si ji znechutit ani dalšími výlevy malého monstra. Před lety jsem vzdal sledování seriálu s koncem šesté sezóny, takže od sedmé řady se pro mě jedná o premiéru, ale po závěru této epizody mám takový pocit, že tvůrci chystají něco nekalého. No, já si počkám, ale tuším. / Poučení: Nevnucuj ostatním své pocity. ()

Reklama

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Píseň, která hraje ke konci epizody, je „If You See Her, Say Hello“ od Boba Dylana. (SONY_)

Reklama

Reklama