Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Syrový příběh líčí osudy dvou životních ztroskotanců, mravně nahlodaného alkoholika a prostitutky, kteří se po mnoha karambolech a ubližování sblíží... Pošmourné prostředí velkého průmyslového podniku, výborně souznějící s laděním příběhu, a vynikající herecké výkony činí z tohoto snínku pozoruhodnou výpověď i nyní. (oficiální text distributora)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Výtečný! Atmosféra, ve  který stojí lžíce, stroj času do ranýho socíku ;). Ale co by mě fakt zajímalo - bylo to točený širokoúhle? První dvě fotky v galerii napovídají, že ne a že nám to televizní pitomci zase ořezali. Jenže když jsem to začal fakt zkoumat, zjistil jsem, že ve filmu přesně tohle políčko, jako je první fotka v galerii, nenajdete. Ta kompozice je trošičku jiná. Takže to snímala jiná kamera, fotoaparát, nebo je to prostě záběr z jiný "klapky" týž scény, kterej se nakonec nepoužil? Ale hlavně - v jakým formátu je originál? Ořezávání obrazu na fake širokoúhlý kino nenávidím, někdo mě okrádá o části kompozice, který v dobrým filmu chybějí...

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama