Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cambodia – Second Chance

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2015

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Monica Padilla, Woo Hwang

Obsahy(1)

Reality show Kdo přežije je světovým fenoménem a tato série načíná již 4. desítku, respektive 31. díl v pořadí. Dokáže tato série obnovit zlaté časy této show? Zavede ji poprvé do drsných podmínek Kambodži, kde se přitom střetne 20 vybraných soutěžících, kteří mají jednu věc společnou - všichni už jednou hráli, neuspěli a tohle bude jejich druhá a možná i poslední šance v reality show uspět. Který trosečník nejlépe zvládne herní pravidlo Přelsti, přehraj, přežij, jenž je v podstatě doplněno o ponaučení ze svých chyb, a kterému z trosečníků nestárnoucí Jeff Probst nezhasne pochodeň a zároveň mu řekne, že je posledním přeživším? (Radim1.)

(více)

Recenze (45)

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dám 5 hvězd, ale rozhodně mám dalších minimálně 8 sérií, které jsou mi bližší a zaryly se mi víc pod kůži. Jde o to, že tato série je hodně kvalitní zejména díky výběru hráčů, kteří naštěstí netrpí demencí, jak občas vídáme v nováčkovských sériích. Pár zvratů je docela fajn, lokalita v zásadě taky pěkná, chvíli si soutěžící sáhli na dno, když lilo pár dnů v kuse a pozitivní tečkou je i skvělý a zasloužený vítěz....vůbec finálová čtveřice už dlouho nebyla tak kvalitní jako v této sezóně. Dost možná to byla nejsilnější finálová čtverka vůbec v dějinách této show. Nicméně zklamaly mě soutěže a opět živé vstupy během finalového dílu. Tak či onak se přidám k ostatním s maximálním hodnocením, protože je to zasloužené, akorát pochybuju, že by se z této série stala moje srdcovka. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná řada, s castem, kterej si sami vybrali fanoušci. Víceméně super cast, až na pár jako Kass, Abi, Ciera, ale tak lidi chtěj vidět i bordel a chaos. Naštěstí hned z kraje začali vypadat lidi, který až tak mě neměli co nabídnout. Mnohem lepší hráči zůstali i do sloučení. Škoda Terryho, ten měl potenciál někam dojít, a trochu škoda i Wooa. Favority jsem měl jinak od začátku nastavený jasně. Joe, Jeremy, Kelley Wentworth. A všem se parádně dařilo, ať už v soutěžích nebo skrytejch idolech. Jako vyhrávat soutěž za soutěží, když víš že musíš, není nic jednoduchýho. Kort když jíš misku rejže denně, bez cukru, kofeinu, bílkovin. Do toho to počasí, takže pořádně nespíš. Kmenovky byly hodně v topu, spousta cool momentů, blindsidů a hlasovacích bloků. Dechberoucí fakt. Někdo si sáhnul i na svý dno, co se sil týče. Druhá šance jak má bejt a myslím že tohle se produkci osvědčí i do budoucna. Finále snad ani nemohlo dopadnout jinak, navíc jednoznačně. Vůbec bych to nepříkládal příběhu, ale i ta hra byla hodně dobrá, jak sociální tak fyzická. K týhle sérii se klidně někdy rád vrátím. ()

Reklama

char_t 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve všech dosavadních řadách (včetně All Stars) vždy "hrálo" pár jednotlivců, zatímco ostatní se více či méně vezli v jejich aliancích a postupně odpadali. Vítěz pak byl buď šéf aliance, machr na soutěže o imunitu, nebo náhodný šťastlivec, pokud se šéfové vymlátili mezi sebou. V Second Chance ale poprvé hrají bez výjimky všichni, a hře to dává úplně novou dimenzi. Aliance se nekonají, spojenectví se přelévají ze strany na stranu... Pro diváky je to bomba - pořád je co sledovat, málokdy na začátku epizody odhadnete, kdo vypadne... Ve dvou třetinách sezóny dávám 100% a troufnu si říct, že ať vyhraje kdokoli, bude to zasloužené. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mého názoru se jednalo o velice pěknou sérii. O pořádné zvraty nebylo nouze a vzhledem k tomu, že do určité míry diváci sestavovali dvacítku soutěžících, tak to bylo tentokrát napěchováno převážně sympatickými tvářemi. A teď se připravte na pořádnou dávku spoilerů, bez kterých by to zkrátka nešlo! S negerským vítězem Jeremym jsem spokojen. Byl to jeden z mých favoritů. Snad jen tu sentimentální vsuvku v závěru si mohl odpustit. V této sérii jsem však měl snad poprvé svoji favoritku. Byla to ta čtvrtá bloncka, jejíž jméno jsem samozřejmě zapomněl. Podle mého odborného názoru vedla jednu z nejpěknějších her a postarala se o nejluxusnější "blindside" a podrazy každý miluje. Konec sekce spoilerů. Rozhodně se nebojím tuhle sérii doporučit. Je neuvěřitelné, že i po 31. sériích je stála ne co koukat. Tento projekt je nesmírně úspěšný. Nezbývá mi než jej zaslouženě ohodnotit a těšit se na velice slušně vypadající pokračování. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neobsahuje žádné konkrétní spoilery, jen obecné :-). Pravděpodobně nejlepší série za posledních pět let. Tahle řada má všechno - návrat některých "legend", velmi inteligentní hráče, zvraty, vynikající kmenovky, díly nabité událostmi, "medical issues", věci, které se staly poprvé, dlouhé šňůry vítězství, úspěšné underdogy, úspěšné leadery, málo hráčů, kteří se jen vezou a pokud už ano, zavčas vyletí a nakonec i silného vítěze. A v neposlední řadě jsme si mohli alespoň jednou snad po deseti letech vychutnat celou znělku. Co víc si přát? Snad jen lepší porotu... a jedna věc, která se mi hlavou honí už tak deset sezón. Chtělo by to ty díly asi trochu delší, případně jejich délku flexibilní podle zajímavosti dění. Byla by to asi větší nuda, ale alespoň by se poněkud umenšil vliv střihu. S tím se pojí další věc, co mě napadla. Hrozně bych si přál, aby CBS uvolnila po odvysílání dílu na internet finální dohody mezi hráči, které, aby bylo na kmenovce napětí, prakticky nikdy nevidíme. Místo toho uvolňují většinou velmi nezajímavé zpovědi o ničem. Na tom by šlo určitě ještě zapracovat. Každopádně určitě skvělá sezóna se vším všudy, kde jsem fandil či přál úplně nejvíce lidem v historii (snad krom prvního All Stars). Fandil jsem (s pořadím): Spencer, Jeremy, Stephen, Ciera, Joe, Jeff, Kass, Kelley, Tasha. Změnil jsem názor z předchozích řad k lepšímu na: Kelley, Jeff. Změnil jsem názor k horšímu na: Vytas, Andrew, Kelly, Terry. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • První série, ve které začaly 2 kmeny a v průběhu hry vznikl třetí, ve kterém soutěžící neměli žádné zásoby a museli postavit nový tábor. (Zix.)
  • Moderátor Kdo Přežije Jeff Probst se rozhodl nezveřejnit výsledky hlasování, kvůli respektu k nevybraným hráčům. [Zdroj: Wikipedia.org] (MGMCZ)
  • Hráč Mike Holloway byl také zapojen do hlasování. Nakonec ale vyhrál jeho 30. sérii, tudíž druhou šanci nepotřeboval. [Zdroj: Wikipedia.org] (MGMCZ)

Reklama

Reklama