Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zraněný Lincoln utíká z nemocnice, aby pomohl Michaelovi zachránit životy Sary a malého Mika. Poseidon se dál snaží vyzrát na Michaela a celý jeho tým. Michael dává dohromady všechny své spojence. Nastává závěrečné střetnutí, ze kterého nemůžou všichni vyjít živí. (TV Prima)

Recenze (15)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdařilý konec téhle minisérie, která nejvíce utrpěla tím, že je to okatá low-budgetovka (a tím nemyslím jen to použití starých záběrů z Fox River na konci, včetně Abruzziho - WTF!!!). Michaelův plán byl promakaný, víc se mi ale líbilo, že to vlastně bylo zbytečné, protože federálové měli něco lepšího. Konec je happy end, který asi všichni chtěli na konci série čtvrté (kromě mě). Ale co už, pokud Michael nezvedne telefon a nepřijme novou práci, tenhle seriál už by mohl dostat zasloužený spánek. ()

s0re 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[SPOILER!!!].......................... Velmi mi prislo luto ze Whip zomrel, to som fakt necakal, aj ked je to mozno len fake a Scheuring sa s nami len zahrava. Zaver idylicky ale epizoda ako taka velmi nadpriemerna! 5-ta hviezda za T-Bagov snap neck tej blondatej kurve! Inac Abruzzi na konci v scene vo Fox River nemal chybu, neviem preco tam dali staru scenu :D ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec byl vlastně hodně v pohodě.Líbila se mě ta atmosféra,kdy to vlastně jelo podle již tradičního mustru jako když koukám na první sérii.Jsou tam samozřejmě chvíle,kdy si říkáte proč tohle postava dělá a nebo již víte,že přesně tohle udělá,ale na druhou stranu je to oddychovka,která má svoje tempo,víceméně starou partu,rozuzlení a komplexně je to pěkný návrat série. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Nevím, jak moc je moje hodnocení relevantní, když hodnotím v emocích. Hrozně mě totiž potěšilo, že se konečně dočkala smrti ta blonďatá emancipovaná píča, která mě 8 dílů znepříjemňovala zážitek. Taktéž mě velmi potěšilo, že konečně dostal prostor T-bag - úžasná postava, která celou sérii šmudlila poslední housle. Závěr byl až příliš happy. Rozhodně jsem nic takového nečekal. Zvraty byly tentokrát celkem fajn. Snad kromě toho úvodního vymotání se z neřešitelné situace. Celkově hodnotím sérii lehce nadprůměrně. Jak jsem již předeslal dříve. Seriálu strašně chyběly zajímavější postavy a snad i promakanější zápletka. Přeci jen boj o šerednou Sáru byla trošku trapošina. Další série už snad není třeba, pokud by se celá neodehrála za mřížemi. To pobíhání po svobodě je přeci jen o několik levelů níže. ()

Sevin14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznat, že poslední epizoda byla poněkud uspěchaná, asi podobně jako nakonec celá 5. řada, ale na prostoru devíti epizod se to dá chápat a nedá se očekávat nic jiného, když je plno příběhových prvků, které se musí odvyprávět a bohužel tím pádem se i plno musí vynechat. Ačkoliv mě mrzí, že se ve finále neobjevil vůbec Sucre, plno zvratů a konečně odhalení Michaelova plánu bylo více než uspokojující a rodinka Scofieldů má konec, na který mnoho fanoušků čekalo už ve 4. řadě, ovšem musím uznat, že nebyl tak emotivní, jako tehdy, kdy si vzpomínám, mi málem i ukápla slza. Závěrečná scéna s T-Bagem (a Ambruzzim) se zapíše do historie. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama