Reklama

Reklama

Recenze (27)

kingik 

všechny recenze uživatele

Film, co má dostatek temných a ujetých existencí, a jehož základem je zvýšená spotřeba krevních konzerv. AnnaLynne McCord, na kterou flick nejvíc láká, dostala po delší době důvěru zahrát si proradnou sexy šílenou mrchu, která využije oddanosti a zamilovanosti svého partnera k provedení loupeže v domě jejího sexuálního klienta, sic na delší dobu po začátku zmizí ze scény, aby dala výrazný prostor svému filmovému partnerovi Matthew Gray Gublerovi, kterému získaný lup začne působit nemalé problémy. A aby toho bylo dost, po dvou mrtvolách na začátku se dostaví i další velmi nečekaní zájemci o lup, na scéně se zjeví i zvrácený a totálně odpudivý bratr přítelkyně a nepohodlný svědek loupeže se záhy stává vítaným partnerem ve zločinu. A ona tajemná číslovka 68 v názvu filmu představuje hodnotu bankovek v sejfu, na kterou má pár spadeno, tedy 68 000 $. Film je značně nepředvídatelnou undergroundovou záležitostí, kdy se nejednou změní ráz i žánr vyprávění. Začíná to jako romance, kdy si pár užívá divokého sexu, náhle přijde nápad pumpnout bohatého klienta o jeho jmění, hned nato se ocitáme v zajetí zvrhlíka, co ze žen dělá sekanou atd. Dostaví se prvky černé komedie, thrilleru, romance, exploitation a já nevím čeho všeho ještě. Přitom si absolutně nic z toho nepřekáží a režijně je to povýšeno na prima bujarý level. Zdánlivá okoukanost je záhy zatlačena sebevědomou režií, která R-rating využívá na maximum. Kamera jen vzácně otrlým divákům zamítne explicitní záběr. Nechybí porce zvratů a extrémních scén.Vizuálně i technicky v pohodě zvládnuté. Trenta Haagu z jeho hereckých rolí si nikdo moc nevybaví, coby režisér je málo vytěžovaný, tohle je teprve jeho druhý film a po sadistickém kousku "Chop" se jedná o další pozoruhodný příspěvek do undergroundové rodiny, která do svých řad láká extrémně otrlé diváky, neb tohle není film pro masy, které žvýkají popcorn u spotřebních "drasťáren". 10/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Po přečtení komentářů zde jsem si udělal představu, že film bude zábavný, laciný, divoký s možná překombinovanou zápletkou. Po shlédnutí ještě dodám místy originální. Fanoušci zkažené ženy mohou mít nový idol. Výborná charakteristika ženy. Chvílemi je film až na hraně parodie, ale nikdy ji nepřekročí. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela fajn akční komedie, která v sobě má skutečně i romantický potenciál, ale takový docela příjemně drsný, takže rozhodně nečekejte nic přeslazeného. Holky jsou zde hezké, chlapi jsou zde spíše pitomí, ale má to drive, takže to jede od začátku do konce a nakonec to skončí a vy nemáte pocit ztraceného času. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušná béčková podívaná o sexy šlapce, která se rozhodne se svým přítelem ukrást prachy svému Sugar Daddy, jenže se to celé strhne v spoušť plnou zvratů, překvapení, mrtvol, zvrácených postav a krve. Velmi slušná zábava, která je pestře natočená, příjemně krvavá, chutně vzrušivá a místy i vtipná. Je to sice takové nenáročné béčko na jedno podívání, ale splňuje všechny kritéria, které se od filmu očekávají, takže na podívání ideální volba. Závěrečný masakr v karavanu byl skvělý. 75% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEJSEM TVŮJ PES, LIZO…“ /// Lehce černohumorná jednoaktovka o týpkovi, kterej kvůli kusu prochcanýho masa… Prostě píčovina, pozdějc uchylárna… se kterou projebete hodinu a půl. Ale finále je dobrá prdel! (teda jak se to vezme…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Informace poskytuju jen za lízačku kachny. 2.) Nechci bejt malý ochočený štěňátko. 3.) Thx za titule „zulofff“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama