Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obchodníci na černém trhu ukradnou z jednotky zásoby hydrocortisonu. Hawkeye a Trapper proto kontaktují místního obchodníka, aby nějaký získali. Výměnou za hydrocortison nabídnou Henryho starožitný dubový stůl, který nakonec pomocí vrtulníku ukradnou. (TV Nova)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jak takovej blbec jako on vždycky perfektně zmaří celej plán?" Na to má Frank talent, ale tady nejde o plán, ale o stůl. Hádejte, z čeho je vyrobený. Myslíte si, že je z dubu? Kdepak, ten je z dubu. Henry to ví a tentokrát hravě vítězí nad všemi kapitány, majory i falešnými korejci ze CIA. Nedokáže porazit pouze Radara, protože ten je stále o několik myšlenek a hromadu podepsaných lejster před ním. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám si všímat toho, že dabing, resp. překlad, není tak dobrý, jak jsem si vždycky myslel. Všichni si ze začátku vykají a v jedné scéně Radar oslovuje Hawkeye "poručíku". Prostě jak Nova začínala... ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posíláš si ho navoskovat? V seriálu se poprvé ozve píseň "My Blue Heaven" z roku 1927, hudbu zkomponoval Walter Donaldson text pochází od od Georgee Whitingae. Píseň zpívána v japonštině zní z vojenského reproduktoru a jejím interpretem je Teiichi Futamura. Slyšet ji lze v mnoha dalších epizodách. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z asi nejfilmovějších dílů. Vydáme se do Soulu, Hawkeye z Trapperem zlikvidují Henrymu kancelář, aby mohli vynést stůl, který následně stoupá a stoupá. K tomu spousta hudby, která v pozdějších epizodách už tolik prostoru nedostávala... Jistě, je asi trochu pochybné, že by si velící jednotky, jejíž první písmeno znamená Mobilní, dovezl vyřezávaný dubový stůl... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • V seriálu poprvé zazní píseň „My Blue Heaven“ z roku 1927. Hudbu zkomponoval Walter Donaldson, text pochází od George Whitinga. Píseň zpívána v japonštině zní z vojenského reproduktoru a jejím interpretem je Teiichi Futamura. Slyšet ji lze v mnoha dalších epizodách. (sator)
  • Původní název epizody je z dětské rýmovačky. (sator)

Reklama

Reklama