Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do tábora se donese zpráva od generála Claytona, že se chystá podpis příměří. Vypuknou oslavy, Hawkeye slíbí několika sestrám, že se s nimi ožení, a tak podobně, jen Trapper zprávě nevěří. Naděje v M*A*S*H pohasnou, když dorazí opět noví zranění. (TV Nova)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Rychle se začni uzdravovat, jinak tě budu operovat znovu. S páskou na očích a střízlivý." Už je mi líp, ale co to znamená to příměří? Že by snad MASH 4077 zabalili a odvezli domů? Vždyť se ten seriál tak pěkně rozjel, to by byla škoda. A válka je tradičně jedním z největších zdrojů příjmů ekonomiky USA, tak nevím, proč se ti zdravotníci tak moc radují z toho, že by jejich zemi mohlo být hůř. Oni asi vědí, že další válka je na spadnutí a do té by patrně povolali někoho jiného. Jak neamerické ... a lidské. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co udělá jedna nepotvrzená zpráva se životem v táboře? Velmi originální epizoda, kterých v prvních řadách bylo mraky, což se bohužel o těch pozdějších říct nedá. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Osazenstvo MASH zpívá na závěr dílu píseň „Auld Lang Syne“. „Auld Lang Syne“ je píseň napsaná skotským básníkem Robertem Burnsem na základě podobné básně Roberta Aytona (1570–1638) a starých lidových písní na tradiční skotskou melodii. Jedná se o jednu z nejznámějších písní v anglicky mluvícím světě, jež je zpívána spolu s tradičním tancem přesně o půlnoci Nového roku. Nicméně protože píseň je ve skotském dialektu, mnoho lidí při zpěvu dělá chyby jak v textu, tak v melodii. Název písně ve volném překladu znamená „Staré zlaté časy“. (sator)
  • Podplukovník Henry Blake (Mclean Stevenson) má hodinky Rolex Submariner, které se však v té době ještě nevyráběly. (sator)
  • Když je vyhlášeno příměří a všichni slaví, Ho-Jon (Patrick Adiarte) říká, že mu budou všichni a Bažina chybět, až budou pryč, a požádá o jakýkoli suvenýr, který by mohl mít. V epizodě M*A*S*H - Úvodní epizoda (1972) však pro něj v MASH sehnali peníze a on odjel studovat do USA. (sator)

Reklama

Reklama