Reklama

Reklama

Obsahy(1)

5. případ: smrt majitele webmagazínu, místo činu: bývalý vojenský prostor Aleš Kudela je majitelem webového magazínu ZOOMER. Své zaměstnance pozve na víkendové stmelování kolektivu – teambuilding - do prostor bývalého vojenského cvičiště. Ráno ho najdou oběšeného v lese. Mohlo by jít o sebevraždu, kdyby ovšem neměl v hrudi zabodnutý nůž... (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zabil se sám, ale byla to vražda." Tak nám to stmelování kolektivu v přírodě zase jednou moc nevyšlo a zamotalo se to tak, že jsem musel pachatele odhalit vylučovací metodou. Podezřelými byli totiž úplně všichni novináři, zaměstnanci hotelu a ani lesní zvěř nebyla tak nevinná, jak se původně zdálo. No nic. Zkrátka zase se to pořádně překombinovalo, hysterická kriminalistka Naďa asi podváděla při psychotestech, nikdo se nezdržoval sepisováním usnesení o vydání věci, technici vyhlašovali pátrání po osobě a vůbec to celé působilo skoro až věrohodně. Nebýt poměrně nečekaného vyznění návštěvy Colombovy dcery ve vězení, tak bych na Teambuldingu jen poměrně těžko hledal pozitiva. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénárista případ tak překombinoval, že skončil úplně jinde, než kde začal. Hra na Saw byla spíše už úsměvná. I tak, odmyslím-li vedlejší linky, jsem se celkem bavil. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad s teambuildingem ve stylu hororu Saw je určitě zajímavý, ale je z něj vytěženo málo. Krimi případ je naprosto zmatený, kdo koho a proč zabil se téměř nedozvíme, spíš je to řečeno jen tak hala bala. Vedlejší linka nikam nepostoupila, jen víme, že Vokouš se ke své manželce chová příšerně a že jí z vězení poslal rozvodové papíry. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama