Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po svadbe sa Gary (Adam Scott) nasťahuje k Samanthe (Evangeline Lilly). Vyžení i syna, ktorého mala Sam s jedným zo svojich predchádzajúcich partnerov. Lucas však nie je len takým obyčajným dieťaťom. Dejú sa okolo neho zvláštne katastrofy, ako napríklad smrť jeho vyučujúcej, vážna nehoda klauna na jeho narodeninovej oslave alebo tornádo, ktoré prekazilo svadbu jeho rodičov. Gary má podozrenie, že Lucas je prevtelením zla, a keď sa blíži šiesta hodina šiesteho júna v deň Lucasových šiestych narodenín, temné zlo sa prebudí. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak toto je rozhodne celkom pohodová snímočka od Netflixu. Nie je to síce žiadny filmový zázrak, ale ako jednohubka na večer to dobre poslúžilo. Réžie sa ujal Eli Craig, ktorý na mňa urobil dojem svojím predchádzajúcom snímkou Tucker a Dale vs. Zlo, ktorý bol predsa len po filmovejšej stránke o kus ďalej. Čakal som, že sa pri filme poriadne zasmejem, ale to sa nestalo. Párkrát som sa pousmial, ale to je tak všetko. Potešilo ma pár odkazov na moje obľúbené horory ako Poltergeist, Osvietenie, alebo Satan prichádza. To isté platí aj o hereckom obsadení, kde sa vyskytuje obrovské množstvo známych tvárí. Obzvlášť moja obľúbená sexi riťka Evangeline Lilly. Little Evil mi cez všetky tieto veci rýchlo utiekol a vyložene som sa zabával. 75% je adekvátnych. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po svadbe sa Gary (Adam Scott) nasťahuje k Samanthe (Evangeline Lilly). Okrem novej manželky získa aj nového syna, ktorého mala Sam s jedným zo svojich predchádzajúcich partnerov. Lucas však nie je len takým obyčajným dieťaťom. Dejú sa okolo neho zvláštne katastrofy, ako napríklad smrť jeho vyučujúcej, vážna nehoda klauna na jeho narodeninovej oslave alebo tornádo, ktoré prekazilo svadbu jeho rodičov. Gary má podozrenie, že Lucas je prevtelením zla, a keď sa blíži šiesta hodina šiesteho júna v deň Lucasových šiestych narodenín, temné zlo sa prebudí. - Eli Craig sa po dlhých rokoch vracia k hororu, a aj keď Little Evil nie je tak dokonalý, ako jeho režijný debut, stále je to zábavná jazda s démonickým dieťaťom. V hlavnej úlohe poteší Adam Scott, ktorý ma v Krampusovi velmi nepresvedčil, ale tu mi úplne vyhovoval. Vedlajšie postavy sú tiež velmi príjemné a humor počas ich interakcií fungoval pre mňa perfektne. Potešili ma odkazy na mnoho hororových klasík ako napríklad The Omen, Poltergeist alebo The Shining. Technicky to je samozrejme špičkovo spracované, keďže to je z distribúcie Netflixu a hudbu má na svedomí môj oblúbenec Marco Beltrami. Mne osobne toto sadlo a velmi rád vidím, že sa Netflix v oblasti hororu v poslednej dobe celkom dobre rozbieha, pretože je to velmi známa spoločnosť, ktorá tomuto žánru môže pomôcť. + herec z Piranha a Krampus + herec z Nothing Left to Fear + herec z Tucker & Dale vs. Evil ()

Reklama

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Pětiletej kluk je posedlej ďáblem, takže se v podstatě chová jako všechny malý děti, kterejm byste jako nevlastní otec nejradši dali přes držku. To ale nemůžete, protože jeho matkou je Evangeline Lilly, která by vám nedala, kdybyste to udělali. Až si říkám, jestli neni lepší se na nějakej sex za tuhle cenu radši nevyprdnout, když existujou kámoši a chlast. Hlavní hrdina se na to nevyprdnul, přežil i pohřbení za živa a jestli neumřel, tak žije dodnes. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Gary to nemá moc jednoduché. Přiženil se do rodiny, ve které ho příliš nevlastní syn nemá rád a co hůř, je to antikrist, kterého ovládá samotný ďábel a Garyho chce zprovodit ze světa. Naštěstí Gary zjistí, co se to kolem něj děje a začne jednat. Líbily se mi odkazy na některé snímky jako Osvícení. Záběr na dvě holčičky držející se za ruku byl dokonalej, u toho jsem vybuchl smíchy. Pak jsou tu i odkazy na film The Omen... Celkem pohodový snímek. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Little Evil“ by rozhodně mohl být ještě lepší komedií, mohl by být zábavnější, ale i tak je to film, který za to jedno zhlédnutí stojí. Pobavíte se, i když asi vyděšeni nebudete, možná vám některé postavy budou protivné, ale i tak si myslím, že se nudit nebudete a ke konci už budete i fandit hlavnímu hrdinovi, aby vše dobře dopadlo. Příjemná zábava. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama