Reklama

Reklama

The Heretics

Trailer

Po tom, čo bola Gloria (Nina Kiri) unesená členmi zvráteného kultu a nechtiac sa stala súčaťou ich rituálu, snaží sa svoj život vrátiť späť do normálu. Keď ju však unesie neznámy útočník, je zrejmé, že kult svoje poslanie ešte nenaplnil. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina nic moc a to ve všech ohledech, ale cca v půlce přišel obrat a konečně se bylo na co dívat. Tedy výkyvy tu byly pořád a třeba psychologické hrátky v lesní chajdě byly vyloženě nezvládnuté, ale na druhou stranu chytili se herci, přidalo se na atmosféře a čertíci byli vyloženě sympatičtí. Každopádně od režiséra Bite by člověk čekal přeci jen něco víc, než jen obyčejný průměr. 50% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Skupina sektistů unese ženskou přiváže ji kamsi říká nad jejím tělem jakési sektistické sračky a pak se pozabíjí. Ona mezitím několik let žije až si ji najde jakýsi maník a vysvětlí jí, že v ní je jakýsi démon a určitého dne půjde na svět. On totiž ten maník byl člen té skupiny sektistů na začátku, ale nezabil se jelikož měl malou víru a chce ji ochránit naopak jeho sestra je magor a jde jak po něm tak po ní, aby toho démona vypustila. Nemyslím si ,že by to byl špatný horor je jasné, že pecka to taky nebude, ale, když to porovnám s těmi horory co jsem viděl naposledy (včera třeba The Gnaw odpad) tak nadprůměr. 60 procent P.s. nevím jestli se mě to zdálo, ale mezi těmi satanastickými sračkami bylo slovo česnek :-) ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Upřímně, po týdnu už si na tenhle film ani skoro nepamatuju. Hlavní twist byl dost průhledný, námět taky žádná sláva, herecké výkony sice solidní, ale převážně to byla nuda a to je prostě špatně. Moc se tam toho ani stát nestihne, v podstatě sledujeme pořád jednu a tu samou situaci. Plusové body za masky, ale u mě to na ty tři nedosáhne. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

No upřímně, už jenom z toho, jak rychle začalo to hlavní jsem usoudil, že to bude něco kanadského. A hle, nemýlili jsem se. Takže to bylo divné (jako kanadské horory) a samozřejmě tam musí být nechutnosti. On se ten únos kultem odehraje během 15 minut a pak už jenom sledujeme únos, zmagořelou nesympatickou kamarádku, blábolení únosce, naprosto předvídatelný zvrat, proměnu v démona a víc nebudu popisovat, bych tady ten děj nevykecal celý. V posledních 20 minutách dokonce přijde i napětí! Bohužel pan režisér se prostě ve svých filmech vyžívá v nechutnostech a do toho prostě dá nejvíc, takže tam je to zmáknuté, ale zbytek filmu je naprosto prázdný. Klidně ať nechutnosti jsou, ale ať to má nějaké napětí a atmosféru, postavit to jenom na tom pro mě prostě nefunguje. Masky dobrý, herci ušli, ale jinak nemám moc co chválit. 2* ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Na Heretics som sa tešil, ale zbytočne, pre mňa tentokrát veľmi veľké sklamanie. Napínavé to nie je, nechutné taktiež nie, gore nenájdeme, zľaknúť sa tiež nie je čoho. Jediné, čo môžem aspoň trochu pochváliť, sú masky. Ináč to viac drie, ako by to šlo. Zatiaľ čo jedna lesba hľadá svoju priateľku, tá trčí zavretá kdesi na chate uprostred lesa v reťaziach a mení sa na démona. To síce neznie najhoršie, ale vyše hodiny ten film stojí na jednom mieste. Dokonca ani záver to nijako nevylepšuje. Zo smiešneho, okrídleného démonika sa totiž sotva niekto poserie strachom. Od démonického hororu čakám jednoducho omnoho viac ako sektársku, konverzačnú, pátraciu nudu. Režisér skvelého Bite tentokrát pohorel. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama