Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 2 (1973) (série)


Souboj agentů (S02E24)

(epizoda)
  • USA A Smattering of Intelligence

VOD (1)

Obsahy(1)

Pomatený plukovník Flagg a jiný tajný agent z jiné zpravodajské služby se vydají do tábora, aby tajně sledovali jeden druhého. Hawkeye a Trapper způsobí, že si oba agenti myslí, ze Frank Burns je zrádce - jeden ho považuje za fašistu a druhý za komunistu. (TV Nova)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nikdo se nic nedozví. Vybuchne Vám v ústech kartáček. Najdete v kalhotech tarantuli. Nebo Vám exploduje sestra." Nikdo neumí vyhrožovat tak dokonale, jako plukovník Flagg. Je to však agent C.I.A., C.I.C. nebo C.I.D.? Pochybuju, že to ví on sám, ale tenhle souboj agentů je prostě jedinečný. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Když se plukovník Flagg (Edward Winter) zeptá Hawkeye (Alan Alda) na jméno, ten řekne: „Dr. Wasserman, hledám lék na kapavku, myslel jsem, že tohle by bylo dobré místo, kde začít.“ Tento vtip je založen na práci Dr. Augusta von Wassermanna, který v roce 1906 vyvinul test pro včasnou diagnostiku syfilis. (sator)
  • Když Radar (Gary Burghoff ) předstírá, že spí, na jeho hrudi je vidět výtisk „Avengers (vol. 1) #60“, který byl publikován až v roce 1968. (sator)
  • „To není možné, vždyť má všechny desky s Kate Smith,“ říká Hawkeye (Alan Alda) na obranu Franka (Larry Linville). Kathryn Elizabeth Smith byla americká zpěvačka, která si vystavěla kariéru na americkém patriotismu. (sator)

Reklama

Reklama