Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Plukovník Potter píše dopis své manželce k výročí sňatku. Frank a Šťabajzna se rozhodnou věnovat mu při té příležitosti dřevěnou bustu, ale největší radost mu udělá Radar, který zachrání koně a daruje mu ho. (TV Nova)

Recenze (8)

Zajímavosti (2)

  • Poručíka O'Connorovou hrála neherečka Barbara Christopher, manželka Williama Christophera (otec Mulcahy). Svoji byli od roku 1957 až do smrti Williama Christophera v roce 2016. Mají děti Neda Christophera a Johna Christophera. (sator)
  • Když Hawkeye (Alan Alda), B.J. (Mike Farrell) a Radar (Gary Burghoff) dorazí ke koni, má kůň jen malé bílé ponožky na zadních nohách. Když se snaží koně odchytit, je vidět, ihned po nalezení koně, že na zadku, kde byl později ošetřován, žádné zranění nemá a lysina na hlavě je úplně jiná než u koně, kterého dostane plukovník, a ponožky na zadních nohách jsou o poznání větší. Když koně chytá Radar, jedná se opět o koně s malými ponožkami. Zachráněný kůň má na hlavě lysinu (bílou skvrnu), což je dobře vidět, když Radar koně předává plukovníkovi. Následuje scéna, kdy jsou přiváženi ranění a plukovník cválá k přistávací plošině na koni s velkými ponožkami a lysinou přes téměř celou hlavu. (pjotri)

Reklama

Reklama