Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

B.J. píše domů své ženě. V dopise popisuje Klingerovy pokusy o útěk, návštěvu bláznivého kaplana a jeden z Frankových hysterických výstupů. (TV Nova)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co je to za tanec Radare? Zeptejte se poručíka, to ona to vede... Co tam máme za film? zapařené nohy v trysku století...😆 Vojín Mojžíš... Frank Burns žere žížaly...Bylo by se mi to povedlo, nebýt toho psa... ()

Zajímavosti (5)

  • Skladba, kterou otec Mulcahy (William Christopher) hraje na klavír, je „Bethena“ od amerického černošského hudebníka Scotta Joplina. Na rozdíl od naprosté většiny Joplinových skladeb je „Bethena“ valčík, nikoliv ragtime, který je považován za poslední mezistupeň mezi tradiční černošskou lidovou hudbou a jazzem. (sator)
  • Jedna z vět, které se Frank (Larry Linville) pokouší naučit Korejce, je: „Nekontaminujte naši pitnou vodu fluoridací.“ V 50. a 60. letech konspirační teoretici tvrdili, že fluoridace byla komunistickým spiknutím, které mělo podkopat americké veřejné zdraví. (sator)
  • V epizodě Hawkeye (Alan Alda) hraje šachy. Hawkeye zmiňuje: „Zuckertort Attack.“ Johannes Zuckertort byl německý šachový mistr, jeden z nejlepších světových šachistů 70. a 80. let 19. století. (sator)

Reklama

Reklama