Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po útoku Číňanů je prolomena fronta a tábor se musí přestěhovat dál od místa bojů. V táboře je ale jeden pacient, který není schopen převozu, a tak s ním Hawkeye, Margaret a Radar zůstanou na místě. Nakonec jsou Číňané zahnáni zpět a MASH se vrací na staré místo. (TV Nova)

Recenze (4)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rád, když se objeví díl, který vykročí ze sterotypu tábora. Tento k ním zcela jistě patří, navíc tábor vykročí ze svého běžného místa. Navíc se člověka dobře baví, takže jsem měl v hodnocení hned jasno. ()

Zajímavosti (4)

  • Margaret (Loretta Swit) se ptá Radara (Gary Burghoff): „Myslíte, že berou zajatce?“. Radar na to odpovídá: „Doufám, že ne, po Chop suey se vždycky osypu.“ Chop suey je pokrm čínské kuchyně sestávající z masa a vajec, rychle vařené se zeleninou, jako jsou fazolové klíčky, zelí a celer, v omáčce zahuštěné škrobem. (sator)
  • Modrý vůz zaparkovaný u Rousina baru je Ford V8 ½- Ton Pick-Up z roku 1938. (sator)
  • Když se Hawkeye (Alan Alda) dozví, že fronta je nyní na dohled MASH, říká: „Oh, to be in England now that war is here.“ Odkazuje tím na báseň „Oh, to be in England“ od Roberta Browninga, která začíná slovy: „Oh, to be in England now that April's there.“ (BMW12)

Reklama

Reklama