Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (19)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto nejlepší, nejváženější a všemi obdivovaný uživatel této databáze nemám právo lhát. Musím tedy napsat, že se bohužel jednalo o nebývale slabý start série. V podstatě jediná úsměvná scénka byla ta potitulková. Jinak to byla v podstatě jen taková předvídatelná přehlídka stereotypního chaosu. Snad mají tvůrci v plánu, že se to přeci jen trochu rozběhne. [40 %] ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tentokrát mi slintající zvratek u Ricka nevadil na tolik, že jsem schopen dát 4*.. :) Sice se mi pořád nelíbí Rickův arogantní charakter, ale zajímavá témata jak v časovém rozkladu nejistot a Schrodingerovy kočky všude, :D tak potom dobrý byl i příběh s jelenem, popření ega a následné pochválení manželem... :) ()

Reklama

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série začíná skvěle a naznačuje jakou jízdou celá řada bude. Máme tu šílenou roztříštěnost a práci s ní v rámci obrazu i postav, novou bizarní postavičku i zábavnou vedlejší linku o jelenovi. Ale nejvíc je prostě to neuvěřitelné množství detailů v průběhu celé epizody. A ta potitulkovka, která je bezesporu jednou z nejlepších v celém seriálu je jen taková třešnička na dortu. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám mít neodkladný pocit, že Rick a Morty nebude tak kulervoucí seriál, jak jsem očekával po zhlédnutí prvních tří dílů 1. série. Protože od té chvíle jsou díly přinejlepším průměrné. Sice plné skvělých a potřeštěných nápadů, ale humor se jaksi vytratil. Dějová linka s rozdělením realit je například super nápad, ale do toho musíme sledovat, jak rodiče zachraňují postřeleného jelena. Proč? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Zatímco Rick, Morty a Summer jsou mimo čas a prostor, ve vesmíru se vznáší nekonečné množství koček. Jedná se o odkaz na myšlenkový experiment Erwina Schrödingera s názvem "Schrödingerova kočka", který sloužil k poukázání na problémy tzv. kodaňské interpretace kvantové mechaniky. (Kubaaa97)
  • Čtyřdimenzionální bytost je odkazem na časožrouty z novely amerického spisovatele Stephena Kinga „Časožrouti“ (u nás vydané v knize „Čtyři po půlnoci I. - Časožrouti / Skryté okno do skryté zahrady“). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama