Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (27)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prišiel čas na ďalší pokus o vylákanie rickovho tajomstva výroby Portal gun. Vo flashbackoch mysle sa dostaneme ku dňu a okolnostiam ktoré viedli k výrobe zbrane. Recept na vládu je v ohrození. Summer sa rozhodne vzdorovať osudu a začne cestu záchrany Ricka. Nasledujú nepredvídateľné zmeny v multiverze 😀 Kedy najneskôr dokáže Rick zistiť že je v simulácií? A čo technológia presunu duše počas útoku Rickov z citadely? ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím se přiznat, že mě třetí série zaskočila nepřipraveného. Nějak jsem vypadl z tempa a úplně jsem si tuhle totálně ujetou divnojízdu patřičně neužil. Přesto se pár hodně vtipných momentů rozhodně našlo. Na připojení se do zdejšího honícího grupáče to ovšem v mých očích rozhodně nebylo. [70 %] ()

Reklama

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak Rick utekl z emzáckého vězení. Samozřejmě tak, že u toho zničil celou federaci i citadelu. A při tom byl neuvěřitelně zábavný, stejně jako jeho vnoučata, která se cestou do původního Mortyho světa dotkli i Rickova charakteru zase z jiné strany. Zkrátka a dobře, třetí řada nám začíná znovu skvěle. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

"You´re a serious fucking idiot, Morty! You basically killed us all! You´re the worst! You´re as dumb as bag of sand!". Jo, Ricky je zpět ve svý nejlepší formě! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Proměna Birdpersona na Phoenixe je odkazem na Angela z X-Menů, který se později změnil na zápornou postavu Archangela. Jedná se zároveň o odkaz přeměny Anakina Skywalkera na Darth Vadera ve Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama