Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj značkového oblečení v těch nejvybranějších obchodech trpí neovladatelnou kleptomanií a jednoho dne na to dojede. Je odsouzen k odvykacímu programu, se kterým mu pomáhá bohatá dědička s příšerně špatným vkusem na módu... (TV Prima)

Recenze (4)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

na výkonu LaVorgny bylo evidentní že má na víc než na učinkování v téhle crazy "komedii".Scénář z červené knihovny zasazený do prostředí drahých butiků,béčkové i všechno ostatní.Nesnesitelná Hearst.Všechno špatně .Teda až na sympaťáka Adama... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nevulgárna, ale mimoriadne nekvalitná komédia, v ktorej skoro nič smiešne nie je, celý námet stojí na nezaujímavej téme a párik nemá ani štipku chémie medzi sebou. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

To si nezaslouží až tak příkré hodnocení, protože ukázka toho, jak někdo něčemu špičkově rozumí je zajímavá, a jak celá "značková móda" je jen velké divadlo je také bod pro film. Navíc to zneužívání doktorandů (o tom by mohli čeští koncipienti natočit 100 filmů) také není mimo mísu a romantický příběh je kulisou, ve které je hlavní hrdinka osobou, která hledá sama sebe. Adam LaVorgna to asi dotáhne dál, ale okoukaná gesta de Nira a pohledy Marka Wahlberga bude nutné nahradit vlastní hereckou produkcí. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama