Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Porno? Horor? Snuff? Ne, Troma! Z tolika šílených nápadů, geniálních hlášek a nechutných záběrů vám zaručeně exploduje hlava. Při zachraňování Tromavillské školy před Plenkovým gangem se Toxie ocitne uprostřed exploze, která jej uvrhne do alternativní dimenze plné zla. V Tromaville zatím Toxieho zlý dvojník Noxie terorizuje celé město. Situaci nezvládají ani noví hrdinové – Delfíní muž, Vibrátor a Mastur Bator. A nejšílenější dobrodružství z produkce nejšílenější společnosti Troma může začít! (Řitka video)

(více)

Recenze (116)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Po velmi slabém třetím díle si autoři dali 11 let pauzu, aby diváka lačného po nevkusných brutálních filmech, překvapili nejlepším dílem série. Přibylo různých absurdních brutalit, dětinských fórků, superhrdinů a superhrdinek (např. Master-Bater (čti masturbátor), který likviduje své protivníky monstrózní ejakulací) přibylo množství polonahých či nahých hereček a tentokrát i herců. Kromě již zmíněných herců (padlé dětské hvězdy Coreye Feldmana, super Stana Leeho a pro hororového fanouška určitě ne neznámého Eliho Rotha) bych ještě zmínil Lemmyho z Motorhead a playmate Julii Strain, která samozřejmě ukazuje své vnady a mimochodem sloužila jako model k vytvoření hlavní hrdinky v animáku Heavy Metal 2000, kde rovněž hlavní hrdinku nadabovala. A abych nezapomněl, Toxic Avenger se tentokrát dostal do opozitní dimenze, kde je všechno naopak než v jeho rodném Tromavillu. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Uf... Tohle už je fakt vrchol. Šílenost na hranici únosnosti, totální výmaz. Už klasický Toxic Avenger je ujetost, ale ve dvou dimenzích se počet kravin a úchyláren snad ještě znásobí. Jenže ve výsledném dojmu už to alespoň pro mě není nic extra, moc chaos, v tomhle případe všeho moc škodí (hlavně už to nedrží pohromadě) a pokud ve filmu postavíte na hlavu úplně všechno, nemusí to dopadnout moc dobře... V tomhle případě je úplně jedno jestli dám odpad nebo tři hvězdičky, rozhodně je to podívaná jak prase:) Největší a úplně bezkonkurenční sviňárna je zase rozjetí důchodce, tady je to totální vychutnávka, to prostě musíte vidět. ()

Reklama

kosta73 

všechny recenze uživatele

Parádní závěrečný díl série o Toxiho dobrodružstvích a vrámci tromácké produkce jasných pět hvězdiček. Příběh, který je postavený na vcelku originální zápletce, disponuje ( v porovnání s ostatními výplody Tromy, které jsem měl možnost vidět ) funkčním scénářem s několika výbornými nápady ( jinými slovy není to jen chaotický řetězec nechutností, ale organizovaný řetězec nechutností ) a technické provedení samotného filmu je zde o poznání lepší. A jako velkého fanouška Motörhead mě samozřejmě potěšila poměrně častá přítomnost Mr.Lemmyho. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Je to pták? Je to letadlo? Ne, je to Toxický mstitel! Našich srdcí šampión je zpět a miluje ho celičký širý svět! Velký návrat holohlavce v červených střevíčkách, který svým vředovitým šarmem zachraňuje nejen obyvatele Tromaville před ukrutňáckým zlounem, ale hlavně své geny. Stojí totiž před největší výzvou svého života. Zplodit potomka, holomka. No a činí se mutant, činí, jen co je pravda. K úspěchu mu zdatně pomáhá tu výkal, tu hektolitr krve, tu odhalené ňadro či dvě (ó děkujeme za ty dary) i nějaké to mrtvé speciální děcko by se našlo. Dokonce i samotný Masturbátor přikládá své semeno k dobru věci. Ještěže Toxík není ve svém čtvrtém řádění nikdy špatný či směšný. Je pouze pod koňskými dávkami delfíních sedativ. A propo. U smrti Delfíního muže jsem plakal... až jsem se za břicho popadal. Toxická kravina olbřímých rozměrů, která je přeci jen delší než by měla. Takhle ztrácí na údernosti až se přejí. Ale jen trochu. Jo a je tu zbytečně pomálu Delfíňáka. Což by uznal snad i samotný Josh Levitsky. ()

Lucina84 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co ta čtyřka měla znamenat. Pro Toxickýho mstitele je sice typický černý humor, parodie na filmy se superhrdinama, bitky, kde lítají vnitřnosti, ale tohle všechno v této čtyřce mi přišlo naprosto přehnané a příliš moc ztřeštěné. Ani jednou jsem se nezasmála. Nelze srovnávat s jedničkou, která se mi líbila. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (7)

  • Během natáčení scény v nemocnici bylo spotřebováno přibližně 113 litrů umělé krve. Na herce byla pak krev během scény stříkána zahradními postřikovačemi. (gogos)
  • Do filmového komparzu byl zapojen i Lemmy Kilmister, frontman rock & rollové skupiny Motörhead. V tomto filmu se objevil dohromady ve 3 záběrech. (Filipus Muff)
  • Ve filmu se měl objevit i Hugh Hefner (zakladatel a šéf časopisu Playboy), ale jeho právníci mu to rozmluvili. Nechal se tedy z filmu vystřihnout - v titulcích na celý incident odkazuje text "Právníkům Hugha Hefnera nedík". (masw)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama