Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři z donucení se po letech znovu shledávají – tentokrát v rolích největšího světového detektiva a jeho věrného společníka & životopisce. Will Ferrell jako Holmes a John C. Reilly jako Watson spolu řeší vraždu v Buckinghamském paláci. Brzy pochopí, že pokud případ neobjasní do 5760 minut, královna bude další na řadě. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Pane bože, lidi se jdou podívat na totálně trapnou komedii/parodii, která má za cíl jen pobavit a možná někoho usmrtit na až velké množství smíchu, a oni to tady budou hejtovat. To je jak by šli na horor a hejtili ho za nedostatek komediálních prvků. Tenhle film hodinu a půl jenom baví vtípkama, které prostě sednou a pokud máte smysl pro humor, tak některé vás fakt zničí :D Dobré je, že Ferrell si to neurval sám pro sebe, ale naopak John C. Reilly tam byl dokonce lepší než on. Další super věc, že v tomhle filmu funguje docela jakžtakž i příběh a je zde nějaká dějová kostra, která má dokonce i solidní závěr. Jediné mínus, za které ubírám jednu hvězdu je fakt, že ve druhé půlce filmu lehce poleví z tempa servírování vtipů a hlášek, ale pořád to stačilo na občasné pobavení. Za mě rozhodně dobrý film, který si zaslouží alespoň ten průměr. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle poflusanej film je docela klasická Ferrelova demence a za mě ok. Pouštím když potřebuju vypnout mozek a relaxovat, aby nehrozilo to, že budu mít choutky vypnout někoho jinýho...a věřte mi, adeptů je dost. Jasně že pseudointouši (co ztopoří jen u každého filmíčku Wese Andersona a své dva výškrabky pojmenují Terrence a Malick) budou ublinkávat hnusem, ale já jsem přesně ta primitivní cílovka těchhle blbostí. Papa. ()

Reklama

Vyhy odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ve zvyku psát komentář ke každému filmu, hlavně k těm, které se mi nelíbily, ale tady prostě musím. To byla blbost! Jasně, měl bych být objektivní, ale to nejde. Šel jsem do toho, že to bude parodie na nejslavnější detektivní dvojici na světě, ale dostal jsem takovou směsici trapnosti, humusu a všeho možného, jen ne komedie. Nic tu nefunguje. Trpěl jsem a ani jsem se jednou nezasmál. Ani jednou mi nezacukaly koutky! ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Další vytříbený kousek pro příznivce tupého fekálního humoru. Byl jsem přesvědčen, že této kategorii vládnou převážně Cohen a Rogen, ale Ferrell už se jim směle tlačí na paty. Tentokrát si vzal na paškál slavného anglického detektiva a rozebral jej na prvočinitele. V některých scénách mi chybí už jen vynucený sitcomovský smích, aby dotvořil atmosféru levné sračky. Musím přiznat, že jsou tam i místa, kdy jsem se zasmál, ale převážně je film vyplněn “no to snad ne” momenty. Celkově bych hodnotil tento pokus přestárlých komiků o zaujetí mládeže jako odpad, ale nebylo by to fér. Dokoukat to jde. 35% ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Syndrom vyhoření v praxi, vystavený ve vitríně jako...jako kalhotky Lucie Borhyové ve studiu Novy. Člověku trhá srdce vidět své oblíbené herce a kdysi záruku té největší bžundy a nejmacatější prdele v takovém kolotoči zmaru a trapnosti, přičemž ty nejlepší vtipy nezvednou koutky úst, ale spíš obočí, a každá takzvaně scénáristická klička vyvolá akutní průjem. Nedokážu si představit, že hercům nebylo trapně při každé klapce. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • V jednej scéne máme možnosť vidieť Titanic. Ten bol postavený v roku 1908 a po prvýkrát (aj posledný) vyplával v roku 1912. Film sa však odohráva niekoľko rokov pred týmto obdobím. (Astonko)
  • Ve scéně, kdy Watson (John C. Reilly) dává doručenou krabičku Holmesovi (Will Ferrell), můžeme vidět, že mu ji dává otevřenou. V dalším záběru ji Holmes již ale drží zavřenou. Ve stejné scéně navíc úplně zmizí paní Hudsonová (Kelly Macdonald). (Hovadin)

Související novinky

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

Ferrell, Reynolds a Vánoční koleda

23.09.2019

Ještě nemáme ani prosinec, a už se musím pustit do rozebírání nejkrásnějšího období roku, Vánoc. Můžou za to totiž herci Will Ferrell a Ryan Reynolds, kteří se teď čerstvě upsali novému muzikálovému… (více)

Třetí Sherlock se zpozdí

Třetí Sherlock se zpozdí

05.03.2019

Ať už za to může nabitý program hlavních hvězd Roberta Downeyho Jr. (Avengers: Endgame) nebo Juda Lawa (Captain Marvel), či snad náročné projekty režiséra Guye Ritchieho (Aladdin), nebo možná… (více)

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

01.03.2019

V Hollywoodu už pár let koluje nápad natočit film Trojčata, který by fungoval jako duchovní pokračování osmdesátkové komedie Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem a Dannym DeVitem. Zatímco výše… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama