Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Otřesená Kim přehodnocuje své priority, Jimmy se snaží odčinit svou chybu a Chuck zažívá řadu nezdarů. (Netflix)

Recenze (18)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak až budu mít někdy v budoucnu chuť chytit depresi, aspoň už vím, na co se podívat. Pěkně melancholická epizoda, a kurva dobrej konec, ke kterýmu pěkně směřovala celá série. Chuck už je totálně v píči, vždycky to byl trochu cvok, pak měl lepší chvilku a už to vypadalo, jako že se mu vrátilo duševní zdraví, než ho navštívil Jimmy a Chuck se z toho podpálil. Sakra Jimmy to fakt myslel vážně, když řekl, že umí věci jenom kurvit... že to ale dojde až k podpálení, to jsem teda netušila. A důchodci jsou spokojený, přecejenom je Jimmy ještě pořád dobrák od kosti. Stejně jako Kim, která si konečně dala day off. Hodnocení: 10/10 ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Hey... I don't want to hurt your feelings, but the truth is, you've never mattered all that much to me.” Ďalšia finálová časť, ktorá ma opäť utvrdila v tom, že zakončenia série tvorcovi tak úplne nejdú. Niežeby to bolo zlé, každopádne tomu chýbalo trochu viac šťavy. Akoby všetky tromfy z rukávu vytiahol Vince už v predchádzajúcich epizódach. Mike je hlavný akčný prvok a pokiaľ sa nedostane na scénu ani na okamih, nebude to epizóde seriálu nikdy klapať úplne na sto percent. Áno, na Hectora už tentokrát skutočne došlo a áno, záver s Chuckom môžme považovať za prekvapenie, ale inak sme toho zas až tak moc nevideli... ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absence Mika, míň interakce vně kartelu, než jsem čekal, moc Kim. Ale Jimmy udělal dobrou věc (teď už asi nemá smysl používat jméno McGill) a Chuck udělal na konci světu laskavost. Proto přidávám hvězdu, jinak bylo "season finale" poněkud slabšího rázu. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Bye, Chuck. Fuck you, Chuck. Konečně. Mimochodem, ne, že by třetí série BCS nebyla zatím tou nejlepší, ale pořád nemám pocit, že by se v tom seriálu něco zásadního přihodilo. Narozdíl třeba od Breaking Bad, které bylo taky pomalé, ale ve třetí řadě už rozhodně pár "holy shit" momentů scenáristé láskyplně naservírovali. Tady nic. Proč. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidět jak Gus zachraňuje Hectora bylo zvláštní, ale zároveň super. Jimmy konečně narazil, a už nebude využívat babičky. Chuck nám umře? No, jestli to bude takovým způsobem, tak to bylo celkem slabé, ale i přesto budu rád, když se téhle postavy zbaví, už mi leze na mozek sledovat, jeho psychickou poruchu, kdy nesmí být blízko elektřiny..... hrozný. :/ ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama