Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Mike a Martina žijí po odstěhování jejich dvou dcer velice svérázný a požitkářský život. Alkohol, ležérní přístup k povinnostem, ať už se to týká domácnosti nebo placení složenek. Tedy jen do doby, než se na prahu jejich domu objeví Mikeovi rodiče a jejich dvě osamostatněné dcerky. (geklon)

Recenze (3)

Domca94 

všechny recenze uživatele

Komedie, u které je škoda že má jen jednu řadu. Chemie mezi herci fungovala, občas samozřejmě hluchá místa, ale převažovaly momenty, které nutí k smíchu. Obzvlášť oceňuji obsazení Carrie a Patricka, ti byli prostě nejlepší. ()

xxENDxx 

všechny recenze uživatele

Patricka Warburtona mám rád hlavně kvůli Rules of Engagement. Crowded ale krom něj a sympaticky obsazených dcer nic, proč by to mělo dostat další řadu. Celej seriál tak působil, jako by utekl z roku 1994. Největší problém byl scénář a nevlastní matka. Celkem mě překvapilo, že tam nebyl žádný muslim, aby si mohli odnést zlatého bludištáka za maximální politickou korektnost. Takhle tedy ne. 3/10 ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Komplet. Skoda zrusenia. Nie je to ziaden LOL alebo inovativny serial, ale sledoval sa fajne. A Patrickovi s Carrie, znamych z inych (aj) serialov, to spolu ludsky prekvapivo funguje. ()

Galerie (117)

Reklama

Reklama