Reklama

Reklama

Šéf kuchyně

(pořad)
  • USA Kitchen Boss
Reality-TV
USA, 2011, 25 min

Obsahy(1)

Jednotlivé epizody:

Večerní rande: Buddy a jeho žena Lisa dnes mají romantický večer. Buddy připraví kuřecí sorrentino s těstovinami fusilli. Toto jídlo milují oba dva.

Hostina pro rodinu: Buddy a jeho sestra Mary vaří pokrmy pro celou rodinu. Například klobásové lasagne babičky Maddaleny a neodolatelně lahodný koláč s banány a šlehačkou.

Vůně italských jídel v ulicích:  Buddy a jeho bratranec Frankie zavzpomínají, jak vypadaly a voněly italské trhy, na kteých se prodávaly klobásy, paprikové sendwiče a calzone - sýrové pizzy s náplní.

Maurovy oblíbené pochoutky: Buddy pro svého švagra Maura uvaří některá jeho nejoblíbenější jídla a povyprávějí si příběhy z pekárny a zavzpomínají, jaká jídla spolu za ta léta snědli.

Těstoviny jako od babičky: Buddy a jeho sestra Lia při vaření vzpomínají na domácí těstoviny, které kdysi vyráběly jejich babičky, včetně bramborových noků s houbovou omáčkou a makaróny rigatoni s vodkou.

Oblíbená rodinná jídla: Teta Anna Buddymu prozradí několik svých přísně střežených kulinářských tajemství, včetně svého receptu na domácí manicotti a kuře s paprikami naloženými v octě.

Zimní večeře: Buddy a jeho sestra Maddalena vaří vydatná italská jídla jako zapečená mozzarella en carrozza, dokonalá roštěnka a úžasný rýžový nákyp.

Večer ve znamení pizzy: Buddy a jeho dcera Sophia připravují své oblíbené pizzy jako margarita, prosciutto a arugula, topping se čtyřmi druhy sýra a Sophiinu sladkou pizzu.

Sicilský večírek: Buddy čerpá ze svých kořenů a připraví pravé sicilské menu, na kterém nesmí chybět těstoviny pasta alla norma, steak pizzaiola a jeho oblíbená citrónová zmrzlina granita lemon.

Sportovní neděle: Buddyho švagr Joey a bratranec Anthony se sejdou, aby si uvařili báječnou pánskou baštu - smažené kalamari, Buddyho věhlasná kuřecí křidýlka a Joeyeho nachos.

Oblíbené pochoutky strýčka Cosma: Buddy pozve tetu Annu a strýčka Cosma, aby si s nimi vychutnal oblíbené rodinné recepty, jakými jsou garnáti, krevety a polévka s těstovinami a hovězími žebírky.

Buddyho nejoblíbenější jídlo: Buddy připravuje svoje nejoblíbenější jídlo - fettucine alfredo ve vlastním stylu, telecí plátky saltimbocca a zamilovaný dezert tiramisu.

Plněná jídla:  Buddy a jeho přítel a kuchař Tony spolu vaří jejich oblíbená jídla - různé plněné pokrmy: rýžové koule, artyčoky a papriky.

Italské vaření: Buddy předvede, jak se připravují jednoduchá italská jídla: rajčatová omáčka na špagety, zelený salát a výborný italský kuřecí řízek. Grace se od něj přiučí, jak dělat zabaione.

Nedělní oběd: Buddy s tetou Marií připravují tradiční italský nedělní oběd. Na jídelním lístku je Buddyho nedělní vypečená omáčka a a grissini s parmskou šunkou a modrým sýrem.

Svatý Valentýn: Je den sv. Valentýna a Buddy pro Lisu připravuje speciální romantickou večeři: krabí klepeta s česnekovým máslem, pečenými žebírky a vanilkovými košíčky.

Jídla, která nezklamou: Buddy připravuje své tři rychlé recepty pro hosty, kteří se ohlásili na poslední chvíli: lilkovou čalamádu caponata, ravioli plněné špenátem a sýrem ricotta a pečené kuře.

Dannyho oblíbená jídla: Buddy dnes vaří Dannyho oblíbená jídla: nudle s krevetami a zapečená rajčata, chléb z kynutého těsta na pizzu a pečené klobásy s pikantní cibulí.

Večeře pro děti: Buddy připravuje dětem cavatelli s brokolicí a smetanou a křupavé smažené platýsové prsty. Děti tátovi pomohou s moučníkem - zmrzlinovým sendvičem s kousky čokolády.

Procházka farmářskou tržnicí: Buddy umí připravit nejchutnější zeleninová jídla ve městě. Připravte se na baklažán s parmezánem podle babičky Maddaleny, dušené cukety se žlutou dýní a Buddyho řepu cviklu.

Jednoduše po italsku: Buddy předvede jednoduché rodinné recepty: kuřecí piccata, dušené houby, pečené brambory a jako moučník krém s kakaem a lískovými oříšky a ovocem.

Nejlepší snídaně od Buddyho: Buddy dělá nadýchané palačinky se slaninou, zeleninovou omeletu a vafle s pomazánkou z lístkových oříšků. A nakonec mu jeho děti pomohou udělat domácí mléčný koktejl s čokoládou.

Levná jídla: Buddy vaří vynikající jídla podle rodinných receptů, která nejsou finančně náročná, jako například kuře s bramborem podle své matky, pasta e fagioli a smažené cuketové placičky.

Ve stylu Hobokenu, jak jinak!: Buddy vaří jídlo inspirované legendárním rodákem z Hobokenu Frankem Sinatrou, například ústřice posillipo, telecí alla milanese a výborné sladké citronové pasticiotti.

Bohatý časný oběd: Buddy se před ničím nezastaví, když připravuje svůj bohatý brunch s francouzským toustem po italsku, omeletami s bazalkou a pečenými brambory s rozmarýnou a pancettou.

Italská masová jídla: Buddy připravuje několik chutných italských masových jídel. Mimo jiné kyselé jehněčí kotlety, pečenou vepřovou plec a biftek à la Buddy. Na ochutnávku se staví bratranec Vinnie. (Discovery Channel)

(více)

Galerie (55)

Reklama

Reklama