Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sexuálne zvedavá teenagerka si vybuduje neortodoxný vzťah so svojim nestabilným nevlastným bratom. (dwdb)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Určite originálne, a koniec koncov také zaujímavé osvieženie súčasnej filmovej scény. Aj keď musím uznať, že v tom bola dávka takej tínedžerskej naivity a nerozvážnosti, ktorá miestami prechádzala až do absurdnosti. V podstate to bola taká ľahkovážna blbôstka, ale aspoň originálna a niektoré dialógy boli fakt úsmevné. Zoey Deutch v úlohe provokatívnej a excentrickej Eriky ma neuveriteľne bavila (taká drzá a afektovaná dievčina, až to bolo príťažlivé) - a určite nie som jediný! P.S. Pozor na Eiffelovku, je nevyspytateľná :D ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Příjemný osvěžovák s dobře napsanými a odehranými postavami. Zoey je krásně kontrastní, velmi dobře pojatá postava, na jednu stranu by vás dokázala brutálně nasrat, na druhou stranu ji chápete, prostě klasický pubertální spratek, který si dokáže získat sympatie. Mám obrovskou radost z toho, že Kathryn Hahn bere i role, v nichž výborně a s přehledem ukazuje, jak skvělá a příjemná herečka umí být, byť ji miluju i pro její komediální role, je prostě úžasná. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Vidět Flower je jako sledovat interaktivní film, kde za mě potměšilí diváci volí pomocí nesmyslných voleb co nejabsurdnější dějovou cestu. Snad aby to nesympatické sbírce hlavních postav řádně osolili. Zoey Deutch by si zasloužila stokrát víc, tudíž její volbu zastavit se právě u tohoto scénáře upřímně nechápu. ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Sexuálně zvědavá teenagerka si vybuduje neortodoxní vztah so svým nestabilním nevlastním bratrem. A někdo tady píše, že je Zoey Deutch na takovou roli škoda. A málokdo ji sepsuje, že by hrála špatně, spíše naopak, Prej, kdo z nás by nechtěl takovou nevlastní sestru. Pravda, Erica není příliš morálně vyzrálá. Ale to určitě přijde. Teď bude minimálně 9 měsíců v klidu. Tedy, ne, jak by si člověk myslel. Domácí vězení, náramek na noze. To ještě vyvázla dobře. A nikdy jsem ti nelhala, mami .... ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Coming of age indiečko, které z komedie přejde do dramatu. Zoey hraje dobře, umí upoutat pozornost a film drží. Za první cca hodinu filmu jsem moc nadšen nebyl, pak se stane důležitá událost, která vše posune výš. I tak film nepůsobí extra uvěřitelně, pro jeho pozitivum mám tento druh americké nezávislé scény rád. 60 % ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený za 17 dní za menej ako pol milióna amerických dolárov. (dwdb)

Reklama

Reklama