Reklama

Reklama

Black Site Delta

  • Kanada Black Site Delta
Trailer

Videa (2)

Trailer

Recenze (7)

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné ploché. Taková Wagnerovská melodie bez začátku a konce, které si pořád jede to svoje. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic, jelikož tady nebylo žádné hodnocení, ani obsah. A to bylo asi dobře. Průšvih se nekonal. Akční film o partě utajených vězňů, kteří dostanou možnost utéct na svobodu, nebo zachránit New York od bombardování 50 megatunovou jadernou bombou a riskovat při tom život. Jsou totiž vězněni na základně, kde je i řízení dronů, na které se zaměří komando placené afgánským fanatikem. Jasně, není to žádná artová záležitost, ale celkem průměrný akčňák. A se synem jsme se shodli, že to nebylo špatné. 65% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pro jednou nelže. Zmatená tupá kravina která mohla být chytrým výsměchem oddílu sebevražedných dementů kdyby byla podaná o něco zábavněji takhle je to jenom nuda ve který je na píču akce.10% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tady se někdo pokusil vzít motiv Suicide Squad a naroubovat ho na jinej, nekomixovej příběh. Tak já vám jako řeknu, že to teda je pěknej průser. Na začátku to ještě jde, seznamujeme se trochu s hlavní postavou, pak ve vězení i s dalšíma jebnutýma (a s pohnutým osudem) kumpánama, potud dobrý. Jakmile ale vylezou z cel, začne to být totální sračka. Samozřejmě, že tenhle tým šílených zabijáků se pokusí zachránit svět, ale to provedení je hrozný. A třešničkou na dortu bylo, když se skoro v průběhu akce začne hlavní hrdina líbat s největší vražedkyní v týmu. Tak to už jsem nedával a nadával. Tomuhle se vyhněte obloukem, nestojí to za to, pravděpodobně to stejně zůstane v zapomnění. ()

Reklama

Reklama