Reklama

Reklama

VOD (1)

Ivar zabijí Proroka, zároveň ale oznamuje, že zmizel. Přeci jen Prorok byl hlas bohů a Ivar by mohl snadno upadnout v nemilost u těch, kteří váhají ho uctívat. Hvitserk ale ví, že to Ivar se Proroka zbavil, protože o něm vše věděl. Heahmund se připravuje na bitvu s králem Haraldem a v noci ho navštíví Hospodin s vizí. Král Alfréd ještě jednou garantuje zemi na východě Anglie seveřanům, kteří pro něj prolijí krev. Zatímco se Harald a jeho muži připravují na bitvu, obdrží nečekaného hosta a posléze i spojence. (TV Prima)

(více)

Recenze (26)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stret Haraldovej a Alfredovej armády zvládnutý na výbornú, tentokrát aj s dobrou kamerom, hudbou a strihom na Alfredové slová po boji, Magnus si našiel svoje miesto a dúfajme že čím skôr Hvitserk ukončí Ivarovo šialenstvo. Najväčším plusom je však fakt, že v epizóde sa neobjavila Flokiho kolónia na Islande. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne bitka. Alfred dá zatknúť za zradu tesne pred bojom a Judith odsúdenca mučí. Nakoniec prezrádza Alfredovi, že má mená všetkých zradcov. Harald si uvedomuje lesť. Pred bitkou napínavá hudba. Flashbacky ako z poslednej bitky tu nie sú, boj Angličanov proti Vikingom nie je až taký osudový ako boj Vikingov medzi sebou. Dej bol celkom svižný, keďže ostával prevažne v Anglicku s prestrihmi na vymletého Ivara a bez Flokiho. Magnus v epilógu nemá veľmi čo robiť. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok takže bitva i přípravy na ni byly dost dobré, Ale zase tak dementní smrt. To jako fakt, že bishop uprostřed vřavy kde ani jedna strana nestřílí schytá během 10 sekund najednou 4 šípy? Dále Magnus který, žil celý život mezi sasy najednu bravůrně ovládá jazyk seveřanů kteří ho navíc bez okolků přijali a začali mu plně důvěřovat. Nebo moment kdy Ubbe představuje králi Alfrédovi katapult. Proč do seriálu neustále cpou tolik nelogičností? Ale stále v téhle serii hodně nadprůměrné 65% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Lord came to me last night. He showed me a vision. A vision of hell. And the damned that must endure its fires for all eternity. And I was afraid. In my vision, the Lord, our God spoke to me. He told me that I must renounce my sinful ways once and for all, or I would never see His divine face. I would never hear His divine voice. Only the screams and lamentations of the damned." ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po dvou předchozích omylech, které nemají ve světě filmů a seriálů moc obdoby, vytáhli tvůrci z rukávu konečně díl, na který se dalo moc hezky koukat. Většina stopáže se točí kolem válečné vřavy, kdy došlo konečně k předesílanému střetu dvou náboženství. Docela si s tím kluci vyhráli. Moc hezky se na to koukalo.Vždy vítám překvapivé úmrtí některé z postav, jen by to ti šulini tvůrci nemuseli popravovat od postav mému srdci nejbližších. Tahle epizoda byla tak zdařená jistě i proto, že byl děj napráskaný akcí, a tak se nedostalo na čuráka Flokiho. Poněkud zvláštní shledávám dějovou linku Ivara, který začal přemýšlet penisem, který nemá a podle toho to vypadá. Lepší 4 kousky. Jen tak dál! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama